Бровари доєдналися до патріотичного забігу “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!”

Бровари доєдналися до патріотичного забігу "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!"

Броварська громада приєдналася до щорічного Всеукраїнського патріотичного забігу “Шаную воїнів, біжу за героїв України”, присвяченого пам’яті захисників, які загинули під час російсько-української війни. У заході взяли участь понад 300 учасників із Броварської та Сватівської громад, які пробігли символічну дистанцію в парку “Перемога”. Кожен учасник мав на одязі номер з закріпленим ім’ям загиблого захисника, таким чином, віддаючи шану їхній пам’яті.

Про це КВ дізналася із повідомлення голови Броварської міської ради Ігоря Сапожко у Facebook.

“Сьогодні Броварська громада доєдналася до щорічного Всеукраїнського патріотичного забігу, який вже 7 рік поспіль проводиться з метою вшанування пам’яті Воїнів, які загинули, захищаючи кожного з нас…”, – йдеться у дописі.

Мер зауважив, що понад 300 учасників з Броварської та Сватівської громад вийшли на символічну дистанцію на території броварського парку “Перемога”. 

“Кожен на одязі мав закріплений номер з ім’ям знайомої або незнайомої людини, Захисника чи Захисниці. Вони завжди поряд з нами… Вони в наших справах, в наших серцях, в наших думках… Слава кожному, хто віддав життя за мир та спокій на рідній землі!”, – додав він. 

Нагадаємо, що Броварська громада, разом із дев’ятьма іншими громадами Київщини, одержала новий шкільний автобус у рамках Програми «Зроблено в Україні». Автобус придбаний коштом державної субвенції та місцевого співфінансування і працюватиме в селі Требухів, що входить до громади.

Читайте: На Київщині відкрилося два ветеранські хаби, один з них у Броварах

Фото: Facebook Сапожко

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Banner
QlU7mDx4