“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у жовтні

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у жовтні

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на жовтень. У ЖК “Сирецькі Сади”, “Нивки-Парк”, “Паркові Озера”, “CITY HUB” та інших комплексах будівельники завершили важливі етапи — зведення пальових полів, фундаментів, монолітних каркасів, цегляних кладок та монтаж вікон і дверей. Оздоблювальні роботи, облаштування інженерних мереж і гідроізоляція також просуваються. Загалом на 10 об’єктах будівництво просувається швидкими темпами.

[ на правах реклами ]

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

ЖК “Сирецькі Сади” – житловий квартал, розташований по вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18-Г,  з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією. Тут роботи тривали на території будинків 9 та 10. 

У будинках №№9-10 будівельники завершили влаштування пальового поля, фундаментної плити та монолітного каркасу підвалу і цоколю. Улаштування монолітного каркасу перебуває на позначках в понад 80%. У процесі – стіни і перегородки, монтаж вікон.

ЖК “Нивки-Парк” (просп. Берестейський, 67) – на території цього житлового комплексу сімейного типу, розташованого поруч з однойменним міським парком та станцією метро “Нивки”, зведуть 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів.

У будинку №9 компанія завершила облаштування монолітного каркасу, стін і перегородок із цегли (зовнішня та внутрішня), стяжку МЗК та квартир. На фініші – гідроізоляція цокольної підземної частини, монтаж вікон та дверей, тинькування стін МЗК та квартир, а ще дверей металевих МЗК, квартир та інженерних ніш та чистового оздоблення МЗК.

А в 11 будинку завершили такі процеси, як гідроізоляцію цокольної підземної частини, зворотню засипку, монтаж вікон та дверей, фасади, а ще – монтаж інженерних мереж у квартирах із чистовим оздобленням, протипожежний захист й інженерні мережі.

Територія паркінгу цих двох будинків також в прогресі: завершено влаштування монолітного каркасу та гідроізоляції паркінгу. Добігає завершення вентиляція і димовидалення.

У ЖК “Паркові Озера”, що будується по вул. Воскресенська, 2-А поряд із парком “Перемога”, у межах проєкту зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 – 17 поверхів, секція №3 – 25. Будівництво секцій №1 та №2 завершено. 

Зокрема, у жовтні в секції 3 на 100% виконали цегляну кладку стін, монтаж вікон та покрівлі, а в секції 4 – зведення стін та монтаж вікон. Паркінг – завершено влаштування пальового поля, фундаментної плити, вертикальних елементів і плити перекриття.

ЖК CITY HUB – проєкт класу бізнес, який складається з двох будинків висотою у 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, який об’єднує дві будівлі, та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць. ЖК розташований по вул. Мокра, 8-10. Будинок №1 проєкту добудовано та введено у експлуатацію.  

У будинку №2 будівельники виконали влаштування котловану, палевого фундаменту, влаштували башений кран та монолітний каркас підвалу і цоколю. На території паркінгу також завершили фундамент підпірної стіни  та на 95% влаштували котлован. Влаштування (палі) – 100%.

Ще один проєкт бізнес-класу компанії “Інтергал-Буд” – ЖК «Голосіївський» (вул. Васильківська, 37). На території 1,14 га зведуть два будинки висотністю у 25 поверхів. Розташований об’єкт в одному з найрозвиненіших та найзеленіших районів Києва — Голосіївському. Будівництво першого будинку завершено. 

Щодо 2 будинку, то тут завершили стяжку, тинькування стін МЗК та квартир, а також двері металеві МЗК, квартир та інженерних ніш. Улаштування фасадів паркінгу теж завершено. 

У Голосіївському районі в оточенні лісу та парків, розташований ще один комплекс компанії – ЖК “Теремки” (вул. Академіка Заболотного, 15, який складатиметься з п’яти будинків і будівництво трьох вже завершено. 

У будинках 4 та 5 будівельники на 100% виконали улаштування стін і перегородок. Так само як і в дитсадку, а також гідроізоляцію стін підвалу та зворотну засипку пазух котловану та тинькування стін. Щодо паркінгу, то тут будівельники завершили влаштування монолітних конструкцій частини 5 та вертикальну гідроізоляцію (частина 5-6).

У ЖК Sky Avenue (вул. Святослава Хороброго, 3) зводяться шість житлових будинків на 16 поверхів кожний. Будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій, завершено. У процесі – будинок №2 та паркінг. У 2 будинку завершили монолітний каркас, а в паркінгу на 99% –  гідроізоляцію.

Комплекс ЖК “Лук’янівський каскад” (вул. Половецька, 4) – концептуальний багатосекційний будинок бізнес-класу з продуманою інфраструктурою на прилеглій території. До складу комплексу увійде один трисекційний будинок зі змінною поверховістю на 259 квартир. У секціях 1, 2 та 3 завершили влаштування монолітного каркасу, а в другій і влаштування фундаментної плити секції 2. Паркінг – у процесі. 

На території  ЖК “Причал 8” (вул. Гліба Бабича, 8) буде два багатосекційні будинки. Будинок №1 вже збудовано та заселено. Наразі активні роботи тривають в будинку №2 (секції 8-10). Особливістю комплексу «Причал 8» є розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної та власного пляжу.

У секціях 8, 9 та 10 завершили влаштування стін та перегородок, кладку,  монтаж ліфтів і пусконалагоджувальні роботи, штукатурні роботи та влаштування стяжки. Крім того, в 9 та 10 – гідроізоляцію, утеплення підвальної частини будівлі та влаштування цегляної кладки на покрівлі. 

У комплексі заміського формату з власними озерами та пляжами ЖК “Озерний гай Гатне” (с. Гатне, вул. Свободи, 1) побудують 47 будинків. Уже готові 1у будинків, у процесі будівництва ще 4. Особливістю комплексу є малоповерховість забудови – 4, 6, 7, 8, 9 та 10 поверхів. У 10, 11 12 та 13 будинках на фініші низка загальномонтажних робіт.

Так, у будинках 10 та 11 у жовтні будівельники завершили влаштування цегляної кладки на покрівлі, а в 11 будинку також влаштування вентканалів. У будинках 12 та 13 –  гідроізоляцію стін підвалу.

Нагадаємо, компанія «Інтергал-Буд» стала лідером за кількістю зданих квартир в Україні, згідно з рейтингом, складеним сервісом ЛУН для Forbes Україна. За період з початку 2023 року по вересень 2024 року компанія здала 3813 квартир в 11 житлових комплексах у Києві, Львові, Чернівцях та Житомирі. У Київському регіоні девелопер зосередився на завершенні поточних проєктів, а в західній Україні – запустив чотири нових об’єкти.

Читайте: «Інтергал-Буд» визнано трендсетером на ринку нерухомості за версією Banker Awards 2024

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Banner
QlU7mDx4