KAN прозвітував про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home за вересень

KAN прозвітував про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home за вересень

Столична девелоперська компанія KAN Development поділилася деталями щодо процесу будівельних робіт у ЖК “UNIT.Home”. Так, у декількох секціях житлового комплексу вже розпочинають процес передачі ключів новим власникам. Активні роботи тривають і в паркінгах.

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

“Восени особливо хочеться загорнутися в теплу ковдру та читати щось цікаве, тому ми підготували для вас великий вересневий дайджест з будівельного майданчика UNIT.Home”, — зазначають у компанії.

Так, у кварталі А07 всі квартири вже передані власникам, тривають активні ремонтні роботи.

У кварталі А05 та в CENTRAL TOWER розпочався процес передачі ключів майбутнім мешканцям будинку. Деякі власники з А05 вже почали робити ремонти. 

Квартал А06 у столичному ЖК активно розбудовують. Так, у секції А0601 змонтували 50% склопакетів алюмінієвих вітражів 8 поверху. Також розпочали роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. Оздоблювальні роботи виконали на 3%. 

У секції А0602, як і в попередньому, змонтували 50% склопакетів алюмінієвих вітражів 8 поверху. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконали на 7%.

А в секціях А0603-А0604 будівельники змонтували 35% склопакетів алюмінієвих вітражів 5-6 поверхів й на 80% виконали роботи з влаштування стяжки.

У секції А0605 повністю завершили закладку інженерних ніш та змонтували опалювальні прилади. Також на 25% виконали стяжку. Крім того, на 100% зробили алюмінієві конструкції та 35% примикань вітражів.

У секціях А0606-А0607 повністю виконали монтаж алюмінієвих конструкцій вітражів та 50% примикань.

Активні роботи тривають і на паркінгах. Так, у паркінгу на 1 рівні завершили попереднє утеплення стель. Система автоматичного пожежогасіння виконана на 100%, влаштування кабельних ліній мереж електроосвітлення також. У паркінгу на 2 рівні завершили влаштування системи автоматичного пожежогасіння та влаштування кабельних ліній мереж електроосвітлення.

У технічних приміщеннях завершили монтаж обладнання насосної станції, пожежогасіння, мереж електропостачання та електроосвітлення. Завершили також влаштування стяжок.

Що стосується благоустрою — у комплексі завершили влаштування покрівлі зовнішнього паркінгу, монтаж дренажних лотків, прокладання закладних для інженерних мереж та бетонування під мощення.

Наостанок у компанії зазначили, що вже профінансували виконавців робіт з влаштування скляних огороджень балконів та лоджій, протипожежних скляних перегородок з дверима ліфтових холів, СПОК комерційних приміщень.

KAN прозвітував про динаміку будівництва ЖК UNIT.Home за вересень

Нагадаємо, UNIT.Home від столичної девелоперської компанії KAN Development потрапив у шорт-лист однієї з найпрестижніших світових архітектурних премій — World Architecture Festival. Раніше в одній з номінацій конкурсу переміг Comfort Town.

Читайте: UNIT.Home потрапив в шорт-лист архітектурної премії World Architecture Festival — KAN

Фото: KAN Development у Facebook

КиївВлада

Дарина Полішевська

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4