Кличко повів себе “підленько”, зрадивши вкладників “Укрбуду”, – Віктор Таран

Кличко повів себе “підленько”, зрадивши вкладників “Укрбуду”, - Віктор Таран

Мер Києва Віталій Кличко, на думку політичного експерта Віктора Тарана, намагався затягнути ухвалення рішення, яке суттєво прискорить добудову “Київміськбудом” об’єктів “Укрбуду”. 


Про це KV стало відомо з публікації Віктора Тарана на його сторінці у Фейсбук.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Вчорашня сесія Київради викликає багато запитань. Особисто для мене незрозуміло, чому більшість “Кличка” проголосувала проти інтересів ошуканих вкладників “Укрбуду”, – зазначив Таран.


Він також навів коротку хронологію вчорашніх подій, нагадавши, що Київрада мала ухвалити рішення щодо вкладників “Укрбуду” – дозволити не сплачувати пайові внески за об’єкти, які добудовує “Київміськбуд”.


“Це рішення мало пришвидшити отримання киянами своїх квартир… Однак проти цього рішенні виступив Омельченко. Людина, яка разом із Черновецьким у свій час були символами корупційних і тіньових земельних схем. Реакція Кличка, особисто мене здивувала. Чи то він не захотів йти на конфлікт з Омельченком, чи то мав якусь іншу приховану мотивацію. Проте замість ухвалення цього рішення одразу в цілому поставив його на голосування в першому читанні. Що фактично означало неприйняття рішення – зважаючи на те, що ця сесія остання перед канікулами, а канікули триватимуть щонайменше до виборів”, – пояснив Віктор Таран.

Кличко повів себе “підленько”, зрадивши вкладників “Укрбуду”, - Віктор Таран



На його думку, така поведінка Віталія Кличка скидалася на “мовчазну зраду”.


“Чесно, не розумію, що тепер мерія буде пояснювати тисячам людей – вкладників “Укрбуду”. Поставивши та проголосувавши рішення в першому читанні, Кличко тихенько “ретировался” із засідання та більше не повертався. Все це виглядало досить підленько та дуже скидалося на мовчазну зраду. Було неприємно, адже я був про Кличка іншої думки. Інші депутати домоглися винесення цього рішення на голосування в цілому та змогли добитися його ухвалення. Рішення було прийняте, люди врятовані. Але після всього складається враження, що це сталося не завдяки, а всупереч позиції Кличка”, – резюмував Віктор Таран.


Фото: Фейсбук Віктора Тарана

КиевVласть

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4