“Креатор-Буд” стартував акцію на житло в ЖК «Варшавський мікрорайон»

“Креатор-Буд” стартував акцію на житло в ЖК «Варшавський мікрорайон»

Будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в столиці та західних областях України, оголосила про осінню акцію на квартири у «Варшавському мікрорайоні» в Тернополі — від 22 тис. гривень за кв.м. Це сучасний житловий комплекс, спроєктований за концепцією «місто в місті», який пропонує квартири з високою енергоефективністю та індивідуальним опаленням. На території ЖК є багаторівневий паркінг, дитячі та спортивні майданчики, крамниці й салони. 

на правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”. 

“Лише восени квартири від 22 000 гривень за кв.м на житло у Варшавському мікрорайоні”, – йдеться у повідомленні.

Більш детальну інформацію про умови акції та сам комплекс можна одержати за адресою: Підволочиське шосе, 5, або за телефоном: (067) 168-96-09.

Довідка КВ: «Варшавський мікрорайон» у Тернополі – це сучасний житловий комплекс, спроєктований за концепцією «місто в місті». Комплекс складається з восьми багатоквартирних будинків, кожен з яких має власну індивідуальність: різні технологія будівництва, поверховість, кількість секцій, конфігурація у плані, які об’єднує оздоблення фасадів в ідентичний кольоровій гамі та використання елементів панорамного скління. «Варшавський мікрорайон» пропонує одно або дворівневі квартири, що мають зручні ергономічні планування та високий коефіцієнт енергоефективності, індивідуальну систему опалення, яка дозволяє мешканцям власноруч керувати внутрішнім мікрокліматом та витратами на енергоносії.

У ЖК «Варшавський мікрорайон» передбачений багаторівневий паркінг для автівок, сучасні дитячі та спортивні майданчики, власний затишний сквер, різноманітні крамниці, салони та багато іншого – все це є на території комплексу.

ЖК «Варшавський мікрорайон» розташований на східній околиці Тернополя, вздовж Підволочиського шосе. Звідси зручно дістатись у будь-яку частину міста: до центру веде проспект Степана Бандери, яким за 10 хв автівкою можна доїхати до ділового центру міста.

Нагадаємо, будівельна компанія “Креатор-Буд” показала світлини з будівельного майданчика ЖК “Варшавський мікрорайон” у Тернополі. 

Читайте: У “Gravity Park deluxe” від Креатор-Буд діє 10% знижки на перший внесок розтермінування

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Banner
QlU7mDx4