На Бориспільщині за 23 млн гривень вирішили розробляти план просторового розвитку

закінчити роботи мають до 31 грудня цього року.

На Бориспільщині Пристолична сільська рада планує замовити розробку комплексного плану просторового розвитку території об’єднаної сільської громади. Пакет документації має включати розробку картографічної основи у цифровій формі, площа топографічного знімання складає 10 тис. 765 гектарів. На роботи рішенням місцевої влади виділено 23 млн гривень, закінчити їх мають до 31 грудня цього року.

Про це, як передає КВ, йдеться в оголошенні у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, на аукціоні 19 квітня має визначитись виконавець послуги з розроблення містобудівної документації «Комплексний план просторового розвитку території Пристоличної об’єднаної сільської територіальної громади Бориспільського району Київської області».

У тендерній документації зазначено, що підставою для замовлення є рішення Пристоличної сільської ради № 1824-17-VІІІ від 6 жовтня 2022 року та № 2254-31-VІІІ від 7 вересня 2023 року.

Метою робіт є “забезпечення Пристоличної територіальної громади містобудівною документацією, яка визначить сталий розвиток територій з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів”.

Площа топографічного знімання 10 тис. 765 га, з врахування 50 м зони, яка виходить за нанесену на схемі межу топографічного знімання по всьому периметру. На топографічному плані відображаються основні об’єкти, а саме: наземні магістральні мережі з позначенням діаметрів, потужності ЛЕП, ГРП, КНС, артезіанські свердловин.

Очікувана вартість закупівлі – 23 млн гривень, строк виконання до 31 грудні 2024 року.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Нагадаємо, Пристолична сільська рада у селі Щасливе за результатами тендеру готується до підписання договору на постачання DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal).  За результатами аукціону вже визначено постачальника, який запропонував найбільш економічно вигідну ціну у 5 млн 668 тис. 500 гривень, що на 241 тис. 500 гривень менше очікуваної вартості закупівлі (5 млн 910 тис.) 

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у лютому витрачав Бориспіль

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4