На Київщині іноземець на авто влетів у браму парку “Межигір’я” (відео)

На Київщині іноземець на авто влетів у браму парку “Межигір'я” (відео)

Сьогодні, 7 грудня, у селі Нові Петрівці на Київщині громадянин Саудівської Аравії не впорався з керуванням автікою і зіткнувся з касою продажу квитків парку “Межигір’я”.


Про це KV стало відомо із повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“За попередніми даними 32-річний громадянин Саудівської Аравії, який знаходився за кермом автівки “Volkswagen Passat” не впорався з керуванням та здійснив зіткнення зі спорудою для продажу квитків,” –  повідомляє поліція.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


Правоохоронці повідомили, що на місці події працювали службовці відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції.


Після встановлення всіх обставин ДТП, правоохоронці нададуть правову кваліфікацію події. Дані щодо потерпілих уточнюються. 


Нагадаємо, ввечері 4 листопада під Києвом, біля Нових Петрівців, поліцейський скоїв ДТП у якому загинули двоє людей. Правоохоронець, керуючи власним автомобілем Volkswagen Passat, їхав у напрямку села Нові Петрівці, де зіткнувся із автомобілем ЗАЗ-Таврія. Внаслідок аварії 23-річний пасажир, який перебував у салоні ЗАЗ-Таврія, загинув на місці пригоди, а 23-річний водій та 22-річна пасажирка госпіталізовані. Згодом від отриманих травм потерпіла померла.


Читайте: “Справжня” причина краху Януковича та інші вікові таємниці Межигірського козачого військового монастиря


Фото: пресслужба ГУ Нацполіції в Київській області


КиевVласть

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4