На столичному Виноградарі чоловік підірвав гранату у квартирі (відео)

На столичному Виноградарі чоловік підірвав гранату у квартирі (відео)

У Києві сьогодні, 23 серпня, у будинку по вулиці Василя Порика, що у Подільському районі, мешканець однієї із квартир підірвав гранату. Внаслідок події мешканці будинку не постраждали. Потерпілого госпіталізовано у лікарню. На місці працюють правоохоронці.


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Нацполіції в Києві.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


До Подільського управління поліції надійшов виклик від мешканців будинку на вулиці Василя Порика про шум та крики з сусідньої квартири. Оперативний черговий скерував на місце наряд патрульної поліції”, – повідомили в пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно повідомлення, на місце негайно прибули всі екстрені служби, оперативники, слідчі та лікарі. Мешканців будинку евакуювали на безпечну відстань. 

Правоохоронці встановили особу чоловіка, ним виявився 39-річний наркозалежний киянин, який раніше потрапляв у поле зору поліцейських. З чоловіком почали перемовини, але, як зауважили в поліції, він поводився неадекватно, ймовірно, перебував під дією наркотичних речовин, кричав, висловлювався нецензурною лайкою та на контакт не йшов. 

“У подальшому чоловік підірвав у квартирі гранату. З пораненнями різного ступеню тяжкості його було доставлено у лікарню. Внаслідок цієї події інші мешканці будинку та поліцейські не постраждали”, – повідомили правоохоронці.

За цим фактом слідчі Подільського управління поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 – незаконне поводження з бойовими припасами та ч. 1 ст. 345 – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу КК України. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, у Київській області правоохоронці Білоцерківського району вночі, 10 серпня, затримали лиходія, який вчинив стрілянину серед вулиці. Пояснити свої дії зловмисник не міг, але зізнався, що того вечора вживав спиртні напої.


Читайте: Командир роти тероборони Києва постане перед судом за продаж зброї, – ДБР


Фото: ГУ Нацполіції в Києві.


КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4