Нацполіція розслідує 393 кримінальні справи щодо злочинів рашистів проти українських дітей, – МВС

Нацполіція розслідує 393 кримінальні справи щодо злочинів рашистів проти українських дітей, - МВС

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України (МВС), Національна поліція розпочала 393 кримінальних провадження щодо злочинів окупантів проти українських дітей. Внаслідок беззаконь, вчинених військовими рф, постраждали 588 дітей, з яких 162 загинуло.


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні заступниці міністра внутрішніх справ України Катерини Павліченко у Media Center Ukraine.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“З початку війни слідчі Нацполіції  розпочали 393 кримінальних провадження щодо злочинів вчинених військовими рф, внаслідок яких постраждало 588 дітей, з яких: 162 загинуло, 323 поранено,103 безвісно зникло“,- повідомила Катерина Павліченко.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Вона наголосила, що з початку війни поліція отримала 1807 звернень про безвісне зникнення 1933 дітей. Більшість з цих дітей знайшли, 139 і досі перебувають у розшуку.


Нагадаємо, з початку широкомасштабного вторгнення військ московитів в Україну понад 234 тисячі дітей були незаконно вивезені окупантами. Дітей примусово вивезли у російську федерацію, на тимчасово окуповані нею території або до білорусі.


Читайте: МВС відкрило гарячу лінію для родичів загиблих, полонених і зниклих безвісти українських військових


Фото: МВС


КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4