Перевірка не підтвердила побиття у СІЗО нардепа Дубінського, – поліція

Перевірка не підтвердила побиття у СІЗО нардепа Дубінського, - поліція

Поліція перевірила повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень народному депутату у СІЗО. Інформація про побиття нардепа, затриманого СБУ за підозрою у державній зраді, не підтвердилась. Перевірку провели після оприлюднення заяви Олександра Дубінського про “побиття” у слідчому ізоляторі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“До поліції Києва надійшло повідомлення від адвоката про те, що протягом двох діб його підзахисному, народному депутатові, раніше затриманому СБУ за підозрою у державній зраді, під час перебування у слідчому ізоляторі наносили тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що слідчо-оперативна група поліції Києва прибула до пенітенціарної установи для зʼясування обставин події. 

“За результатами перевірки, судово-медичного дослідження інформація, викладена у повідомленні, не підтвердилась”, – зауважили в поліції.

У дописі не вказують прізвища нардепа, але напередодні низка ЗМІ повідомила, що народний депутат Олександр Дубінський заявив про побиття у СІЗО. Його заяву передали адвокати, які повідомили що у Дубінського численні синці та підозра на перелом ребра.

Нагадаємо, народному депутату Олександру Дубінському повідомили про підозру у держзраді 13 листопада. За матеріалами слідства, Дубінський мав позивний “Буратіно” і входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління генштабу збройних сил росії. 14 листопада Печерський районний суд обрав нардепу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. 

Читайте: Нардеп Дубінський отримав від СБУ підозру у держзраді

Фото: “Суспільне”

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4