Постраждалим від ранкової атаки надається медична допомога, – Сапожко

Постраждалим від ранкової атаки надається медична допомога, - Сапожко

На Броварщині внаслідок ранкової ракетної атаки та загоряння об’єкта цивільної інфраструктури постраждало двоє мешканців. Жінку 1962 року народження госпіталізували до місцевої лікарні у важкому стані, а чоловік, 1990 року народження, одержав поранення середньої тяжкості. Постраждалим надається необхідна медична допомога.

Про це КВ дізналася із повідомлення голови Броварської міської ради Ігоря Сапожко у Telegram. 

“Жінка прооперована, у свідомості, зараз перебуває в реанімаційному відділенні під постійним наглядом лікарів. Чоловік знаходиться в травматологічному відділенні, стан стабільний, загрози для життя немає”, – йдеться у дописі. 

Цю інформацію, як зауважив Сапожко, міськрада одержала від лікарів Броварської багатопрофільної лікарні. Саме сюди привезли постраждалих від ранкового обстрілу – жінку у стабільно важкому стані з політравми внутрішніх органів, а чоловіка з травми рук та ніг, незначними опіками спини та живота, саднами та забоями. Постраждалий чоловік перебував в травматологічному відділенні у стані середньої важкості.

“Постраждалим надається вся необхідна медична допомога, потреби в медикаментах чи інших засобах немає”, – зауважив мер.

Як повідомляла ДСНС, зранку, внаслідок російської атаки, сталося загоряння об’єкта цивільної інфраструктури в одному з населених пунктів Броварського району. В стресовому стані та з пошкодженням кінцівок двох потерпілих, жінку 1962 року народження та чоловіка 1990 року народження, госпіталізували до Броварської лікарні. 

Нагадаємо, що загалом понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» випустила сьогодні зранку росія по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. 

Читайте: Броварська громада передала 72-й ОМБР ім. Чорних Запорожців FPV-дрони, – мер Сапожко

Фото: Влад Волошин

Інна Міхно

КиївВлада

 

Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4