Повідомлення про атаку на штаб чорноморського флоту в окупованому Севастополі є провокацією, – речник Одеської ОВА

Повідомлення про атаку на штаб чорноморського флоту в окупованому Севастополі є провокацією, - речник Одеської ОВА

Сьогодні, 31 липня, росіяни повідомили про атаку українського безпілотника на штаб чф рф в окупованому Севастополі. Водночас речник Одеської ОВА зауважив, що це повідомлення лише чергова провокація ворога. 

Про це, як передає KВ, йдеться у відеозверненні речника Одеської ОВА Сергія Братчука, опублікованому в його Telegram-каналі.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“”Повідомлення тасс про начебто українську атаку штабу чорноморського флоту в Севастополі – відверта провокація. Звільнення нашого Криму від окупантів відбуватиметься не так і набагато ефективніше. На все свій час”, – зауважив Братчук.

Він додав, що повідомлення про “атаку” з’явилось на фоні жахливих новин про Оленівську колонію, та є інформаційно-психологічною операцією ворога. Братчук також попередив, що імовірність ракетних атак ворога – висока: з моря, повітря та тимчасово окупованого Криму.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Раніше низка ЗМІ, а також “губернатор” окупованого Севастополя Розважаєв заявляли про те, що український безпілотник атакував штаб чорноморського флоту, внаслідок чого поранені п’ять співробітників. Вони звинуватили у нападі українські сили. Водночас святкові заходи з нагоди дня вмф росії, який відзначають 31 липня, в окупованому Севастополі скасували.

Народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі показав фото з місця інциденту, на яких видно, що найбільше від “атаки” постраждали дерева.

Нагадаємо, станом на 6 годину 31 липня бойовий, чисельний склад та характер дій угруповання противника залишається без особливих змін. У готовності до застосування високоточної зброї перебувають два ворожих носії крилатих ракет морського базування. Російські окупанти не припиняють завдавати авіаційних та ракетних ударів по цивільних об’єктах на території України. 

Читайте: Від удару рашистів по Оленівці загинули близько 40 українських полонених, ще 130 – отримали поранення

Фото: Telegram Олексія Гончаренко

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4