Розтермінування від забудовників є вигідною альтернативою держіпотеці, – СМО Alliance Novobud Міхальова

Розтермінування від забудовників є вигідною альтернативою держіпотеці, - СМО Alliance Novobud Міхальова

Багато покупців не можуть дозволити собі 100% передоплату за нове житло, тому звертаються до програми розтермінування. Компанія “Альянс Новобуд” має власну програму і надає розтермінування навіть на готове житло, що дозволяє покупцям одразу заселятися в нові квартири і сплачувати частинами. Така програма є особливо корисною для тих, хто не відповідає вимогам державної іпотеки.

на правах реклами

Про це, як дізналася КВ, заявила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова в інтерв’ю виданню “Фокус”. 

“Попит зараз сконцентрований у комфорт-класі. Тому що люди, звісно, шукають максимально доступне та якісне житло. Часто йдеться про те, щоб житло проходило за умовами програми “єОселя”. Відповідно за умовами 100% передоплати купують мало. Так, є деякий спекулятивний попит, але і там часто користуються розтермінуванням від забудовника”, – розповіла Міхальова. 

За її словами, для покупців має значення доступність програми або кредитної, або розтермінування від забудовника. І у компанії Alliance Novobud є як співпраця з банками за програмою “єОселя”, так і діє своя програма розтермінування. 

“Ми навіть пропонуємо розтермінування на готові квартири, тобто родина може заселятись і платити частинами. Така програма діє, наприклад, і для покупців квартир у клубному будинку Illinsky House. Державна іпотека не можлива для цього об’єкту, а стандартні банківські кредити доволі дорогі. Відповідно, ми пропонуємо своє розтермінування”, – зауважила Міхальова. 

Наприклад, у компанії є розтермінування без дорожчання від забудовника. Програма може буде корисною тим покупцям, які не проходять за умовами державної іпотеки.

Нагадаємо, що компанія «Альянс Новобуд» має декілька великих проєктів у Броварах, серед яких ЖК Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий». У 2024 році компанія завершила будівництво останнього будинку ЖК Madison Gardens та першої черги ЖК “Лавандовий”. Другий будинок у “Лавандовому” планують здати у жовтні, після чого комплекс буде повністю завершений. Також активно будується ЖК Krona Park II, де кілька будинків вже готові, а на 2025 рік компанія планує запуск останнього будинку на проєкті “Лісовий квартал”.

Читайте: Ринок комфорт-класу набирає обертів завдяки “єОселя”, – експерт

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Безкарність в дії: столичний суд звільнив від відповідальності “за розтрати” чергового посадовця КП “Плесо”
Безкарність в дії: столичний суд звільнив від відповідальності “за розтрати” чергового посадовця КП “Плесо”
09:00 У столиці звільнено від кримінальної відповідальності чергового посадовця КП “Плесо”. Нещодавно суд закрив справу щодо службової недбалості з боку інженера технагляду Олександра Нудьги…
Махінація на 282 мільйони: фігуранти справи щодо привласнення майна “Київміськбуду” постануть перед судом
Махінація на 282 мільйони: фігуранти справи щодо привласнення майна “Київміськбуду” постануть перед судом
09:00 ДБР спільно з Офісом Генпрокурора пробують притягти до відповідальності осіб, які можуть бути причетними до заволодіння майном ПрАТ “ХК “Київміськбуд” на суму 282,5…
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
09:00 Не дивлячись на те, що у березні 2024 року Верховний Суд остаточно скасував рішення Бучанської райради, згідно з яким до складу селища Коцюбинське…
Banner
QlU7mDx4