Суд скасував незаконне рішення в.о. голови КОР та поновив на роботі директора Київської обласної лікарні №2

Суд скасував незаконне рішення в.о. голови КОР та поновив на роботі директора Київської обласної лікарні №2

Суд скасував незаконне рішення в.о. голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського та поновив на посаді директора Київської обласної лікарні №2 Ігора Кучму. Звільнення та, по суті, рейдерське захоплення медзакладу минулого року в.о.голови КОР організував разом з нардепом Дубінським, який тоді ще перебував на волі.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці громадського активіста та ветерана ЗСУ Олега Симороза. 

“Сьогодні (30 травня – КВ) апеляційна інстанція скасувала рішення в.о. голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського, який минулого року абсолютно незаконно звільнив Ігора Кучму – лікаря з 30-ти річним стажем, який виграв відкритий конкурс і працював  директором Київської обласної лікарні №2, де він забезпечив відкриття сучасного реабілітаційного центру для наших поранених захисників”, – йдеться в дописі. 

Симороз нагадав, що в серпні минулого року Добрянський в змові з одіозним нардепом Дубінським , який тоді ще перебував на волі, незаконно усунув з посади директора лікарні. 

“На місце Ігора Кучми була призначена помічниця Дубінського, колишній випусковий редактор 1+1 – депутат Київської обласної ради від “слуг” Марія Кисельова, яка не має жодного стосунку до медицини взагалі”, – додав він.

Симороз впевнений, що скандальне рейдерське захоплення лікарні було обумовлене тим, що Добрянського з Дубінським зацікавили 5,5 гектарів столичної землі в Сирецькому гаю, де знаходиться стаціонар Київської обласної лікарні №2. 

“Ціль була очевидною й підтверджувалася низкою фактів – вони хотіли забезпечити забудову цієї ділянки”, – зазначає активіст.

 Нагадаємо, Київську обласну лікарню №2, нині перейменовану в Київський обласний центр реабілітаційної медицини, не полишає довгий шлейф скандалів. Розпочалося з того, що обласна рада відсторонила на два місяці директора Центру –  кваліфікованого лікаря вищої категорії зі стажем роботи понад 32 роки роботи Ігоря Кучму. Він був призначений на цю посаду у грудні 2021 року. На посаду тимчасової керівниці лікарні тоді одразу призначили депутатку Київоблради від “Слуги народу”, очільницю профільної медичної комісії Марію Кисельову, яка була помічницею нардепа Олександра Дубінського.

Читайте:  “Слуга народу” в Київоблраді втрапила у черговий медичний скандал

Фото:  відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4