Тероборона просить киян допомогти медициною та їжею (оновлюється)

Тероборона просить киян допомогти медициною та їжею (оновлюється)

Пункти тероборони столиці потребують підтримки і допомоги киян. 

З відповідним проханням, як стало відомо KV, звернулися пабліки оборонівців.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Київ, підрозділу тероборони потрібна ваша допомога. Список необхідного: турнікети, бандаж перев’язувальний (ізраїльський), оклюзійні пов’язки, антисептики, фізрозчини (бажано у пластику), АХД 2000. Якщо є щось з цього списку, телефонуйте за номером (099) 462 62 40. Скоординуємось, як швидше передати”, – йдеться в повідомленні.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Також тероборона по Братиславській просить, в кого є бажання і можливість, допомогти.

“Принесіть на Братиславську, 50 що можете: якусь їжу, чай, каву, стаканчики, віники, швабри, папір (туалет і друк), канцелярію.. Короче: хто що може і хоче! Слава Україні! Смерть ворогам!”, – йдеться в повідомленні.

Також Юрій Бірюков повідомив на своїй сторінці в facebook, що допомоги потребує 206-й батальон ТрО.

“Для 206-го батальйону ТРО дуже потрібно: тепловізори, нічники. Працюючі зі свіжими акумуляторами; бронежилети. Будь-які конструкції. І окремо можна просто бронеплити. Бо роздобули якусь кількість плитоносок вже; індивідуальні аптечки з армійським наповненням; оптика – біноклі, труби розвідника. Все це можна принести з 13:00 до 15:00 у будівлю КМДА, контакт – Антоніна Бузіло із 206-го батальйону. Можна принести і раніше, тільки запакувати та підписати. Нічники, тепловізори, броніки – залиште контакти, після перемоги повернемо. Дуже прошу репости. Реквізити для переказу можна побачити на моїй сторінці, – написав Бірюков.

“Терміново! На Гончара 65 потрібно отакі блочки type c для зарядки теплаків. Також треба 200 літрові бочки пусті залізні під паливо для ТРО. Нагадаємо, рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку на вул. Лобановського, 8-А в Києві після потрапляння туди ракети російських військ. Пошук потерпілих триває, здійснюється евакуація всього будинку”, – написав волонтер Роман Сініцин, співзасновник фонду “Народний тил”.
Тероборона просить киян допомогти медициною та їжею (оновлюється)  Тероборона просить киян допомогти медициною та їжею (оновлюється)

Читайте: Ракетний обстріл житлового будинку на вул. Лобановського: пожежу ліквідовано, рятувальники шукають потерпілих (відео)

Фото: з відкритих джерел

КиевVласть

Автор:
Вероника Злацкая
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4