Товариство “ВІДВАЖНИХ” прозвітувало про хід будівництва котеджного міста “О.Краса”

Товариство “ВІДВАЖНИХ” прозвітувало про хід будівництва котеджного міста “О.Краса”

Товариство “ВІДВАЖНИХ” оприлюднило звіт щодо будівництва котеджного міста О.Краса, яке будується в Ірпені. У вересні на будмайданчику продовжувалися покрівельні роботи, монтаж вікон, сходів, фасадне оздоблення, а також облаштування території та комунікацій. Розпочато будівництво останніх таунхаусів першої черги, водночас готується ділянка для другої черги.

 на правах реклами 

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби Групи будівельних компаній Товариство “Відважних”.

“У котеджному місті О.Краса, яке будується в Ірпені завдяки співпраці Товариства “ВІДВАЖНИХ”, Concorde Capital та Svitlo Development, активними темпами виконуються будівельні роботи. Проєкт, розроблений за принципом 15-хвилинного міста, пропонує життя в гармонії з природою та комфорт заміського середовища”, – йдеться у дописі.

Так, у вересні будівельники продовжили виконувати покрівельні роботи, монтували навіси та тераси, влаштовували фальцеву покрівлю на сітіхаусах, а також здійснювали монтаж вікон та сходів. Паралельно тривали фасадні роботи: утеплення, гідроізоляція цоколів, оздоблення клінкерною цеглою, декоративною штукатуркою та монтаж декоративного дерева. Виконували монтаж водостічних систем та водночас прокладали комунікації – водопостачання та каналізування.

“Особливу увагу приділяють благоустрою території — проводиться берегоукріплення, озеленення, монтаж автополиву та укладання дорожньої бруківки. Активно розпочато будівництво останніх таунхаусів і будинків першої черги, виконано вдавлювання паль під фундамент і тривають монолітні роботи”, – розповіли  у пресслужбі. 

І додали, що одночасно здійснюється підготовка ділянки для будівництва другої черги котеджного міста.

“Ми успішно просуваємося у будівництві котеджного містечка “О.Краса”, дотримуючись високих стандартів якості та безпеки. Завдяки злагодженій роботі команди, вже скоро мешканці зможуть насолоджуватися комфортом сучасного житла у гармонії з природою”, – зазначив СЕО Товариства «ВІДВАЖНИХ» Володимир Співак.

Довідка КВ: котеджне місто “О.Краса” поєднує сучасну архітектуру, малоповерхові будинки та громадські простори, які займають 45% території. Для безпеки мешканців будинки обладнані “безпечними кімнатами”, а на території містечка облаштовані бомбосховища. Будівництво першого району стартувало у червні 2023 року, і наразі завершується зведення понад 50 будинків різних типів.

Нагадаємо, що Товариство “ВІДВАЖНИХ” оприлюднило звіт щодо будівництва житлового комплексу “River Port” в Ірпені. У вересні на будівельному майданчику активно виконувалися роботи відповідно до запланованих термінів. “River Port” — це житловий комплекс преміумкласу, з власною інфраструктурою, прибережною зоною Озера Мистецтв та човниковою станцією.

Читайте: Товариство “ВІДВАЖНИХ” прозвітувало про хід будівництва ЖК “River Port” в Ірпені

Фото: сайт Товариства “Відважних”

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Безкарність в дії: столичний суд звільнив від відповідальності “за розтрати” чергового посадовця КП “Плесо”
Безкарність в дії: столичний суд звільнив від відповідальності “за розтрати” чергового посадовця КП “Плесо”
09:00 У столиці звільнено від кримінальної відповідальності чергового посадовця КП “Плесо”. Нещодавно суд закрив справу щодо службової недбалості з боку інженера технагляду Олександра Нудьги…
Махінація на 282 мільйони: фігуранти справи щодо привласнення майна “Київміськбуду” постануть перед судом
Махінація на 282 мільйони: фігуранти справи щодо привласнення майна “Київміськбуду” постануть перед судом
09:00 ДБР спільно з Офісом Генпрокурора пробують притягти до відповідальності осіб, які можуть бути причетними до заволодіння майном ПрАТ “ХК “Київміськбуд” на суму 282,5…
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
09:00 Не дивлячись на те, що у березні 2024 року Верховний Суд остаточно скасував рішення Бучанської райради, згідно з яким до складу селища Коцюбинське…
Banner
QlU7mDx4