Третина будинків Києва вже з теплом, – мер

Третина будинків Києва вже з теплом, - мер

Станом на ранок 25 листопада третина будинків підключені до тепломережі. Фахівці продовжують відновлювати опалення в столиці. Половина споживачів поки без електроенергії, але протягом дня енергетики планують підключати електрику для всіх споживачів почергово – на 3 години.

Про це, як повідомляє KВ, йдеться в повідомленні мера Києва.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Вчора в ефірі національного марафону директор ДТЕК Дмитро Сахарчук заявив, що у столиці світло даватимуть на 2-3 години. За його словами, ситуація покращиться тільки після збільшення виробленої електроенергії атомними та електростанціями.

“Ми заживили у Києві всю критичну інфраструктуру, десь 30% населення має зараз живлення у Києві. Будемо потроху перемикати, по 2-3 години давати світло, доки не буде збільшено обсяг енергії. Дай Боже, вийдемо на ті графіки відключень, які в нас були вчора на ранок”, – зазначив Сахарук.

В свою чергу мер столиці Віталій Кличко закликав киян за можливості переїхати в передмістя.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Якщо в когось з вас є дім в передмісті Києва, то краще переїхати туди. Про евакуацію мова зараз не йде, але ми розглядаємо тимчасовий переїзд деяких груп населення в передмістя”, – зазначив Кличко.

Нагадаємо, що  станом на ранок 25 листопада 50% житлового фонду працює в режимі аварійного відключення електроенергії. Водопостачання повністю відновлено.

Читайте:50% житлового фонду Києва працює в режимі аварійного відключення електроенергії, – КМВА

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Кемкін Михайло
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4