У Чехії внаслідок залізничної катастрофи загинули дві українки, – МЗС

У Чехії внаслідок залізничної катастрофи загинули дві українки, - МЗС

У Чехії пізно ввечері 5 червня внаслідок лобового зіткнення пасажирського і вантажного потягів поблизу міста Пардубіце загинули дві громадянки України. 

Про це, як передає КВ, йдеться повідомленні агентства “Інтерфакс-Україна”.

Як повідомляє агенція з посиланням на коментар консульської представниці Вікторії Ші, пізно ввечері 5 червня поблизу чеського міста Пардубиці сталася масштабна аварія поїздів. 

Пасажирський поїзд Прага-Кошице чеської компанії RegioJet зіткнувся з вантажним потягом. До його складу входять причіпні вагони до українського міста Чоп, розташовані всередині поїзда.

“На місці аварії було оперативно створено координаційний штаб, до якого ввійшли правоохоронні органи та служби порятунку. Станом на 4 годину ночі рятувальну операцію було завершено. За попередньою інформацією, загинули чотири людини. Серед них дві громадянки України, громадянство інших загиблих уточнюється”, – зазначили у повідомленні.

Ще 34 особи дістали незначних поранень і отримали медичну допомогу на місці. Частину доправлено до медичних закладів міста Пардубиці та Градец-Кралове.

Згідно з повідомленням “Укрзалізниці”, затримався RegioJet Прага — Перемишль, з якого більшість пасажирів пересаджуються на поїзди до України. 

“Наразі у поїздах, які затримуються через аварію в Чехії, прямують 138 пасажирів до Перемишля та 104 пасажир до Чопа. Поїзд до Перемишля вже вирушив із Пардубіце. Він прямуватиме із затримкою до 10 годин”, – йдеться в допися. 

Читайте: Перший рейс здійснив поїзд Прага — Чоп

Фото: Jiri Sejkora/via REUTERSУ залізничній аварії в Чехії

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4