У Gulliver запрацювала автоматизована система паркінгу

У Gulliver запрацювала автоматизована система паркінгу

У багатофункціональному комплексі Gulliver (БФК Gulliver) запрацювала автоматизована система паркінгу. Оплатити послугу можна у спеціальному паркоматі або через веб-сторінку, на яку можна перейти за QR-кодом. Gulliver планує розіграти місяць безкоштовного паркування.


Як саме працює система KВ розповіли в пресслужбі ТРЦ Gulliver.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“При в’їзді на паркінг система зчитує номерний знак автомобіля та автоматично фіксує час перебування. По завершенню “сеансу” можна скористатися двома способами оплати”, – повідомили впресслужбі. 


Зазначається, що оплатити парковку можна за допомогою встановлених на -1 та -2 поверхах паркоматів або через веб-сторінку оплати, на яку можна перейти за допомогою сканування спеціального QR-коду, що розміщений на інформаційних носіях у торгово-розважальному центрі (зокрема, колонах паркінгу та ліфтах). 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“В обох варіантах клієнт переходить на окрему форму, де відсканувавши штрихкод з паркувального талону або ввівши номер автівки, система визначає суму до сплати. Як тільки транзакція буде здійснена, транспортний засіб має виїхати з паркінгу протягом 15 хвилин”, – зазначили в пресслужбі Gulliver


Також відмічається, що деякі магазини ТРЦ вже використовують послугу паркінгу в рамках своїх програм лояльності. “Наприклад, зробивши покупку на 800 грн у супермаркеті “‎Сільпо”, кожен клієнт отримує 1,5 години безкоштовного паркінгу. Бонус у вигляді штрихкоду друкується на загальному фіскальному чеку, який можна просканувати у паркоматі або смартфоном (якщо оплата здійснюється через веб-сторінку), та одразу застосувати знижку”, – пояснили в ТРЦ.


Окрім цього, Gulliver планує розіграти місяць безкоштовного паркування на -1 поверсі. Повідомляється, що треба бути підписником сторінки в Instagram @gulliver.kyiv та відмітити у коментарях близьких/друзів/знайомих, хто за кермом. Результати стануть відомим через тиждень.


Нагадаємо, 1 та 2 липня на терасі ТРЦ Gulliver пройдуть вечори симфонічної музики. Частина коштів від продажу квитків на заходах A Concert відправиться фонду Helper, який зараз займається допомогою потерпілим внаслідок трагедії в Херсонській області.


Читайте: На вихідних у ТРЦ Gulliver пройдуть вечори симфонічної музики

Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver 

КиївВлада

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4