У “Креатор-Буд” розповіли про технологію будівництва ЖК Dnipro Island

У “Креатор-Буд” розповіли про технологію будівництва ЖК Dnipro Island

У будівельному комплексі Dnipro Island від “Креатор-Буд” використовується монолітно-каркасна технологія, що гарантує міцність конструкції. Стіни виконані з керамоблоку, а утеплення забезпечує шар мінеральної вати товщиною 160 мм. Фасади оздоблені декоративним тинькуванням, а щоб зберегти естетичність будівлі девелопер передбачив місця під кондиціонери. Для комфорту мешканців облаштовано автономне опалення та підземний паркінг із ліфтом.

на правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”. 

“Хочемо розказати про передові будівельні технології, які ми використовуємо для зведення сучасного комплексу Dnipro Island від “Креатор-Буд”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі розповіли, що Dnipro Island є низькоповерховою забудовою, у комплексі – від 5 до 12 поверхів. 

“Комплекс розташований на території загальною площею 4,5 га. Кількість ліфтів розрахована таким чином, щоб ваше очікування було мінімальним. Технологія будування монолітно-каркасна. Зовнішні стіни і міжквартирні перегородки із керамоблоку”, – говорять у компанії.

Зокрема, будинки планують утеплювати мінеральною ватою у 160 мм, це – широкий шар, який є більшим за норму. Фасад пофарбують декоративною штукатуркою та передбачать місця для кондиціонерів для збереження комплексного архітектурного вигляду будівлі. Висота стелі в квартирах 2,7 м, на перших поверхах і в комерційних приміщеннях – 4,3 м.

“У житловому комплексі  облаштують автономне опалення від власної котельні. Ви можете самостійно контролювати витрати на опалення, вмикаючи його лише тоді, коли потрібно. І не залежати від опалювального сезону. Автовласники зможуть скористатися підземним паркінгом з ліфтом “прямо до машини” на 56 місць. Також авто можна буде поставити на гостьовому паркінгу по периметру ЖК”, – розповіли в компанії про особливості комплексу.

Більш детальну інформацію про комплекс можна одержати за адресою: Дніпровська Набережна, 16-А, з понеділка по пʼятницю з 9:30 до 18:30, суботу та неділя – з 10:00 до 16:00.

Нагадаємо, будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в столиці та західних областях України, оголосила про акційну пропозицію — 10% знижки на перший внесок розтермінування в новій черзі Gravity Park deluxe. Житловий комплекс знаходиться в Києві.

Читайте: У ЖК “Атланта Тавер” від Креатор-Буд діють акційні ціни на квартири

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Banner
QlU7mDx4