У Києві виставили на приватизацію науково-дослідний інститут «Вектор» (фото)

У Києві виставили на приватизацію науково-дослідний інститут «Вектор» (фото)

17 липня Регіональне відділення Фонду державного майна України (ФДМУ) по місту Києву запрошує взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизації державного пакету акцій, що становить 100% статутного капіталу Акціонерного товариства «НДІ «Вектор». 

Про це, як передає КВ, повідомили у КМДА.

Як зазначається, основним видом діяльності АТ Науково-дослідний інститут прогресивних наукових та технічних досліджень «Вектор» є виробництво електродвигунів, генераторів і трансформаторів. Повідомляється, що розмір статутного капіталу Товариства: 7 млн 281 тис.800 гривень.

Об’єкт включає єдиний майновий комплекс загальною площею 1537,5 кв. м, до складу якого входять виробниче приміщення (корпус № 7) й адміністративно-виробниче приміщення (корпус № 8). Також до складу об’єкта приватизації входять 512 одиниць активів (рухомого майна) – обладнання, меблі, інвентар та 4 транспортних засоби та спецтехніка 1986-2002 років випуску.

Загальна площа земельних ділянок: 0,1656 га. Кількість працівників (на 31.03.2024 р.): 5 осіб. Стартова ціна об’єкту складає 10 млн 097 тис.423 гривні.

Реєстрація на аукціон триває до 16 липня включно. Актив розташований за адресою: м. Київ, вул. Рилєєва, 10-А у Подільському районі столиці.

У КМДА підкреслили, що на балансі Товариства перебуває об’єкт, що не підлягає приватизації та не увійшов до статутного капіталу Товариства, а саме: бомбосховище (сховище цивільної оборони), загальною площею 560,7 кв. м., яке відноситься до переліку об’єктів державного нерухомого майна та належить до сховища 2 класу.

Також, на балансі «НДІ «Вектор» наявні об’єкти, що наразі перебувають на тимчасово окупованій території, а саме земельна ділянка в межах смт Кирилівка, Якимівського р-ну, вул. Коса Федотова, 125, площею 0,2806 га, автомобіль РАФ-2203 та база відпочинку «Теремок» (Запорізька обл., Мелітопольський р-н, смт Кирилівка, вул. Коса Федотова, 125). До складу бази відпочинку входять будиночки житлові з мансардою в кількості 10 шт, побутовий комплекс кухня-буфет, намет господарський, господарський блок.

Читайте: Фонд держмайна виставив на продаж готель «Козацький» на Майдані Незалежності

Фото: Prozorro.Продажі

КиївВлада

Владислава Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4