У лісі під Києвом за 3 млн гривень збудують нову дорогу

У лісі під Києвом за 3 млн гривень збудують нову дорогу

Під Києвом, у Макарівському лісництві, збудують нову лісову дорогу. За результатами тендеру вже визначили підрядника, роботи мають провести до кінця цього року, будівництво обійдеться у 3 млн гривень.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з повідомленнями, Державне спеціалізоване господарське підприємство “Ліси України” за результатами тендеру визначило виконавця робіт “Нове будівництво лісової автомобільної дороги філія Макарівське лісове господарство” “ДП «Ліси України» Макарівське лісництво кв. 62, 67-69, 74-76, 87, 98, 100”.

У договорі, укладеному з ПП “Автомагістраль” (#31481658), зазначається що роботи додаткові, за основним договором 15-2/12.2023-з від 15 грудня 2023 року.

За проведення додаткових робіт мають сплатити, згідно з договором, 3 млн 047 тис. 073 гривні, строк  виконання – до 31 грудня 2024 року.

Що купували у Києві протягом минулого тижня дивіться у відео КВ:

Як писала КВ, переможець тендера, ПП “Автомагістраль”, активно отримує підряди на будівництво доріг. Серед найбільших замовників – служби відновлення та розвитку інфраструктури Житомирської та Київської областей. 

Зазначимо, що крім дорожніх робіт, ця компанія отримує підряди на відбудову зруйнованої інфраструктури на Київщині. Зокрема, минулого року від обласного ДРР компанії дісталося 16 підрядів 63,37 млн гривень на нове будівництво приватних осель замість зруйнованих внаслідок бойових дій.

Підприємство зареєстровано в 2001 році в Києві. Зараз має “прописку” в селі Синяк Бучанського району. Статутний капітал – 14 млн гривень. Засновник, кінцевий бенефіціар і директор – Микола Скоростецький, який у 2005-2007 роках був начальником Служби автомобільних доріг у Київській області (перейменована у Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області).

Слід зауважити, що ПП “Автомагістраль” разом з ДРР Київщини та іншими його підрядниками об’єднують не тільки відбудовчі процеси в регіоні, а ще і спільне кримінальне провадження (№ 42023100000000131 від 03.03.2023 року) за підозрою в привласненні бюджетних коштів на цих роботах. 

Читайте: Смертельна ДТП на трасі Іванків-Радомишль: зміна балансоутримувача дороги, історія ремонтів та перевірок

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
09:00 Не дивлячись на те, що у березні 2024 року Верховний Суд остаточно скасував рішення Бучанської райради, згідно з яким до складу селища Коцюбинське…
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Banner
QlU7mDx4