У Макарівській громаді капітально ремонтують школу, – очільник громади Токар

У Макарівській громаді капітально ремонтують школу, - очільник громади Токар

У селі Пашківка Макарівської громади триває капітальний ремонт школи. Роботи закладено у Програму реконструкції, будівництва та ремонту об’єктів інфраструктури Київщини на 2021-2023 роки.

Про це KV стало відомо з допису на сторінці пабліку “За Майбутнє.Київщина” з посиланням на повідомлення очільника громади, представника партії “За Майбутнє” Вадима Токара на Фейсбук.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Це масштабний проєкт, який проходитиме у кілька етапів. Зараз міняються внутрішні інженерні мережі і сантехніка, ремонтуються стіни, двері і підлога. Цей ремонт уже давно назрів, важливо, щоб у нашій школі нарешті були комфортні умови для учнів та учителів”, – розповів селищний голова.

Ремонт Пашківської школи закладено у Програму реконструкції, будівництва та ремонту об’єктів інфраструктури Київщини на 2021-2023 роки. Вона затверджувалася Київською обласною радою і була підтримана фракцією “За Майбутнє”.

За словами Вадима Токаря, більша частина фінансування покривається з обласного бюджету, однак Макарівська громада теж виділить кошти на його реалізацію.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“На завтрашній сесії ми виділимо нашу частину співфінансування – 2,8 млн грн. Також додатково за кошти місцевого бюджету (близько половини мільйона гривень) буде замінено теплотрасу від котельні до школи. Це дасть можливість, у зв’язку з реконструкцією системи опалення в цілому та термомодернізацією, в подальшому значно економити на витратах на опаленні”, – стверджує селищний голова.

Основні роботи на поточному етапі планують закінчити до початку нового навчального року, а продовжать реконструкцію у 2022 році.

Нагадаємо, як раніше писала KV, районні ради мусять поквапитися з передачею майна, що знаходилося у спільному комунальному управлінні, новоствореним територіальним громадам. 

Читайте: Нагальні питання громад об’єднали Вишгородську райраду, – Правдива

Фото: “За Майбутнє.Київщина”

КиевVласть


Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4