У столиці видачу продуктових наборів пенсіонерам відновлять 31 жовтня, – КМДА

У столиці видачу продуктових наборів пенсіонерам відновлять 31 жовтня, - КМДА

У Києві через удари агресора по обʼєктах інфраструктури стався збій в роботі обладнання соціальних служб. У звʼязку з цим реєстрація та видача продуктових наборів пенсіонерам тимчасово призупинена. 


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міськдержадміністрації (КМДА).


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“У столиці триває відновлення роботи обладнання та мереж після ударів агресора по обʼєктах інфраструктури. Перевантаження працюючого обладнання призвело до збою в роботі апаратури, яка забезпечує функціонування баз соціальних служб столиці”, – йдеться в повідомленні.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначили у Гуманітарному штабі столиці, наразі соціальні служби обмежені в доступі до інформації, необхідної для реєстрації та видачі пенсіонерам продуктових наборів. 

“Спеціалісти профільних структурних підрозділів вже працюють над поновленням доступу до баз даних і в понеділок, 31 жовтня, пункти реєстрації та видачі продуктових наборів відновлять свою роботу”, – запевнили в КМДА.


Нагадаємо, безкоштовні продуктові набори від Гуманітарного штабу Києва можна отримати за спрощеною процедурою. Наразі громадянам потрібно лише пред’явити паспорт, пенсійне посвідчення та ідентифікаційний код.


Читайте: Гуманітарний штаб Києва з 12 вересня роздасть 60 тисяч продовольчих наборів тим, хто цього найбільше потребує


Фото: Київська міська рада

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4