У ТРЦ Gulliver відбудеться благодійний концерт на підтримку жінок-захисниць “Землячкині вечорниці”

У ТРЦ Gulliver відбудеться благодійний концерт на підтримку жінок-захисниць "Землячкині вечорниці"

На терасі ТРЦ Gulliver 4 вересня пройде благодійний концерт “Землячкині вечорниці. Ти зможеш все.”, організований ГО «Землячки» спільно з Lida Lee. Захід спрямований на підтримку жінок-захисниць, які відважно боронять Україну, та збір коштів на пошиття спеціальної зимової форми для них. У концерті візьмуть участь відомі українські артисти, а гості зможуть долучитися до лотереї, фотозон та інших благодійних активностей.

Про це КВ дізналася із прес-релізу ТРЦ Gulliver.

На правах реклами 

ГО «Землячки» спільно з Lida Lee, за підтримки ТРЦ Gulliver та Atlas Festival  запрошує на благодійний концерт «Землячкині вечорниці. Ти зможеш все.», де виступлять відомі українські артисти: Lida Lee, TAYANNA, Diana Gloster, Michelle Andrade, Alena Omargalieva та secret guest. Ведучий вечора — Мішель Сайкалі, музичний супровід забезпечить талановитий DJ. Захід присвячений підтримці жінок-захисниць, які відважно стоять на захисті нашої країни.

Подія відбудеться 4 вересня, з 18:00 до 21:00, на терасі ТРЦ Gulliver (5-й поверх), Спортивна площа, 1а.

“Ця подія є частиною ініціативи ГО «Землячки», організації, що вже тривалий час допомагає жінкам, які служать у Збройних силах України. Гості заходу зможуть зробити свій внесок у великий збір «Різні. Рідні. Рівні» — кампанію, спрямовану на забезпечення жінок-захисниць спеціальною зимовою військовою формою, розробленою з урахуванням їхніх анатомічних особливостей. Усі зібрані кошти будуть направлені на пошиття цієї форми”, – йдеться у повідомленні.

Особливим моментом вечора стане перформанс на довіру від Lida Lee під назвою «Зможу все», який символізує подолання страхів і віру у власні сили. Кожен гість зможе стати частиною цього перформансу за донат, продемонструвавши єдність та взаємну підтримку, які так необхідні в ці складні часи.

Додаткові локації за донат:

  • BACKSTAGE Beauty&Refresh: плетіння косичок з квітами та додавання яскравих елементів в мейк 
  • LaserVille: Фотозона та портрети за донат, професійні фотографії на пам’ять.
  • Квіти: Придбання букетів з польових квітів та віночків.

Також гості зможуть взяти участь у лотереї з цінними подарунками від партнерів заходу. Ведучий вечора — харизматичний Мішель Сайкалі, музичний супровід забезпечить талановитий DJ.

Усі кошти будуть спрямовані на великий збір ГО «Землячки» «Різні. Рідні. Рівні» для пошиття жіночої зимової форми.

Читайте: В ТРЦ Gulliver пройде другий фестиваль візуальних технологій UART MEDIA FEST

Фото: із прес-релізу 

КиївВлада

Олексій Вєтров 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4