Україна отримує протикорабельні ракети Harpoon, – Міноборони (відео)

Україна отримує протикорабельні ракети Harpoon, - Міноборони (відео)

Україна отримує пускові установки наземного базування та відповідну кількість протикорабельних ракет Harpoon. Ці ракети будуть обороняти Україну від ворожого російського морського компоненту в Чорному морі.

Про це KВ дізналася з повідомлення Міністерства оборони України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Україна отримує пускові установки наземного базування та відповідну кількість протикорабельних ракет “Harpoon”. Новітню зброю надають Данія, Великобританія, Нідерланди, до цього процесу долучаться й інші держави”, – розповіли у відомстві.

В Міноборони повідомили, що ці ракети будуть обороняти Україну від ворожого російського морського компоненту в Чорному морі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Міністр оборони України Олексій Резніков відмітив, що берегова оборона нашої держави не просто буде посилена ракетами Harpoon – їх застосовуватимуть підготовлені українські команди.

“Впевнений, що бойове братерство “Гарпунів” та наших “Нептунів” допоможе звільнити та знову зробити наше Чорне море безпечним, у тому числі – надійно захистити нашу Одесу”, – додав міністр.

Раніше KВ повідомляла, що Олексій Резніков пояснив, з чого складаються щомісячні виплати військовослужбовцям Збройних сил України (ЗСУ) і від чого залежить сумарний розмір в кожному окремому випадку. Відтак, суми коливаються в залежності від того, чи брав участь військовослужбовець безпосередньо у військових діях і скільки за місяць у нього бойових наказів.

Читайте: Виплати бійцям різні, бо залежать від безпосередньої участі військовослужбовців у бойових діях – Резніков (відео)

Фото: скріншот з відео

КиївВлада

Автор:
Альона Момот
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4