“Українська команда” передала переселенцям, малозабезпеченим та багатодітним родинам 40 тонн продуктів – Криштафович

“Українська команда” передала переселенцям, малозабезпеченим та багатодітним родинам 40 тонн продуктів - Криштафович

Волонтерський штаб “Українська команда” відправив у регіони 40 000 кілограмів продуктів харчування для медичних та освітніх закладів, а також для соціально вразливих верств населення.


Про це KВ стало відомо з повідомлення на Facebook-сторінці штабу.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Майже 40 тисяч кілограмів продуктів харчування передала в регіони “Українська команда” для переселенців, багатодітних родин, малозабезпечених українців, а також медичних та освітніх закладів. Цей вантаж допомогли доправити в Україну наші європейські партнери з Doc4Ukraine. “Українська команда” з самого початку повномасштабного російського вторгнення допомагає людям, які постраждали від війни. Тим, кого рашисти позбавили домівок, роботи, здоров’я. І хто сьогодні потребує нашої з вами допомоги. Підтримуємо один одного! Разом обов’язково переможемо! Вже перемагаємо!” – наголосив волонтер “Української команди” Орест Криштафович.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Він зазначив, що понад 13 тонн замороженої курятини вже отримали медичні заклади Тернопільської області, а також переселенці та інші вразливі групи населення регіону. Ще 13 тонн курятини відправлено на Житомирщину. Вантаж буде передано до закладів соціальної сфери, а також багатодітним сім’ям, малозабезпеченим та іншим громадянам, які потребують допомоги.

<a href="http://”>


Майже 11 тонн заморожених продуктів харчування зараз отримують переселенці та малозабезпечені мешканці Вінничини, а також лікарні та навчальні заклади регіону. Крім того, більш ніж 2 тонни замороженої м’ясної продукції волонтери роздали внутрішньо переміщеним особам та іншим соціально незахищеним групам людей у Волинській області.


Раніше повідомлялося, що після підриву росіянами Каховської ГЕС “Українська команда” привезла на затоплену Херсонщину 20 тонн гуманітарної допомоги. А загалом з початку широкомасштабного вторгнення “Українська команда” доставила мільйон кілограмів допомоги для 200 тисяч військових та цивільних українців, які постраждали від війни. Загальна вартість цієї допомоги перевищує 200 мільйонів гривень.

Фото: лого “Української команди”

КиївВлада

Автор:
Олексій Алтинов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4