Усі служби працюють та готові до будь-якого перебігу подій, – голова КОДА Кулеба

Усі служби працюють та готові до будь-якого перебігу подій, - голова КОДА Кулеба

Щойно закінчилась нарада оперативного штабу Київщини в умовах воєнного стану. У ході засідання повідомили, що всі служби області, в тому числі медична сфера, працюють у посиленому режимі. Мешканців просять зберігати спокій. 


Про це KV стало відомо із повідомлення голови КОДА Олексія Кулеби на сторінці в Facebook. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Наразі всі лікарні, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії в сільській місцевості працюють в штатному режимі та готові надати медичну допомогу як населенню, так і військовим. Інтернатні заклади системи соціального захисту забезпечені теплом, продовольством та працюють згідно з нормативами надання соціальних послуг. У країні приймаються спільні погоджені дії та рішення. Ми працюємо синхронно та будемо продовжуємо роботу разом в режимі 24/7. Усі служби працюють та готові до будь-якого перебігу подій”, – зазначив Кулеба. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


Він додав, що в області створено додаткові наряди поліції, організовано контрольно-пропускні пункти, посилено роботу правоохоронців у зоні відчуження. 


“Школи та дитячі садочки наразі переведено на дистанційний формат навчання. Прошу зберігати спокій, залишатися вдома. Віримо в Україну та нашу армію”, – завершив він.


Нагадаємо, як раніше писала KV, мери міст столичного регіону закликають мешканців консолідуватися, не піддаватися паніці, допомагати один одному та армії.


Читайте: Мэры Киевщины призывают жителей не поддаваться панике и сохранять спокойствие


Фото: Київська ОДА


КиевVласть

Автор:
Віктория Білоус
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4