Васильків створив оперативний штаб з фіксації наслідків ворожого обстрілу

Васильків створив оперативний штаб з фіксації наслідків ворожого обстрілу

У Василькові в неділю, 23 червня, почав роботу оперативний штаб з фіксації та ліквідації наслідків ворожого обстрілу. Мешканці громади, чиї будинки або майно постраждали від нічної ракетної атаки, можуть звернутися до штабу, пункти якого розташовані за двома локаціями на проспекті Київський Шлях.                                                                   

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленнях міської голови Василькова Наталії Баласинович.

Як зазначила очільниця Василькова, у громаді внаслідок ракетної атаки є руйнування і значні пошкодження об’єктів житлової і критичної інфраструктури. 

“На місцях наразі працюють усі оперативні служби. Подати заявки про пошкоджене/зруйноване  майно треба через застосунок  Дія. Всі пошкоджені об’єкти будуть комісійно обстежені”, – повідомила Наталія Баласинович.

Також мер міста закликала жителів громади, в тому числі і фізичних осіб-підприємців терміново надати інформацію про пошкоджене/зруйноване майно, для визначення потреб надання допомоги. 

“… надсилайте Савчук Валентині Андріївні  – координатору по питанням пошкодженого майна на телефон 0961665685 або електронну адресу Valentynasavchuk@ukr.net . В інформації треба вказати ПІБ, адресу, номер телефону, кількість пошкодженого майна (вікна, двері, балконні конструкції тощо), фото”, – йдеться в дописі Баласинович.

Крім того, інформувала мер Василькова, на проспекті Київський шлях (біля заправки “КЛО”) розташований один з наметів штабу по ліквідації наслідків ворожого обстрілу, і біля будинку 60 на проспекті Київський Шлях (колишня Декабристів) також встановлено пункт штабу. Жителі до вечора можуть подати заявки на відновлення, допомогу з плівкою, тимчасовим закриттям вікон та ліквідацією інших пошкоджень.

“Працює оперативний штаб Васильківської міської ради по наслідкам сьогоднішнього ворожого обстрілу. Приходьте і фіксуйте свої пошкодження. Локаційно: 1 палатка – автопарк, навпроти 5 елементу; 2 палатка – у дворі за 5 елементом”, – додала вона.

Нагадаємо, на Київщині в ніч на 23 червня підрозділи протиповітряної оборони знищили дві ракети “Калібр”, запущені росією. Станом на 12:00 було відомо, що у Обухівському районі внаслідок падіння уламків пошкоджено 35 приватних будинків, із них 2 – зруйновано. Крім того, пошкоджені квартири в 6 багатоквартирних будинках. Також пошкоджено низку адміністративних будівель, зокрема центр зайнятості, приміщення тепломережі та одного підприємства, автошколу, аптеку, АЗС, магазин, готель, 9 автомобілів. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, двері, посічені фасади та покрівлі.

Читайте: На Київщині вночі збили дві ракети “Калібр”, уламками пошкоджено будинки, є двоє постраждалих

Фото: ДСНС

КиївВлада

Олександр Попов

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4