Внаслідок ракетного удару повністю зруйновано Трипільську ТЕС – голова наглядової ради “Центренерго”

Внаслідок ракетного удару повністю зруйновано Трипільську ТЕС - голова наглядової ради “Центренерго”

У ніч на четвер, 11 квітня 2024 року, російські терористи завдали масованого ракетного удару по території України. Ціллю окупантів стали об’єкти енергетичної інфраструктури у п’ти областях. На Київщини  внаслідок ракетної атаки повністю зрунована Трипільська ТЕС.

Про це КВ стало відомо з повідомлення інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” з посиланням на коментар голови наглядової ради ПАТ “Центренерго” Андрія Готи.

Як повідомляється, унаслідок масованої ракетної атаки в ніч на четвер, 11 квітня, війська РФ повністю зруйнували Трипільську ТЕС в Київській області.

“Усі працівники, які були на зміні під час обстрілів, живі”, – повідомив голова наглядової ради ПАТ “Центренерго” Андрій Гота.

Унаслідок влучень сталася масштабна пожежа в турбінному цеху. Наразі на підприємстві тривають роботи з локалізації вогню.

Зазначається, що наразі ПАТ “Центренерго” втратило 100% генерації.

Раніше KВ повідомляла, що мер міста Українка на Київщині закликав мешканців громади закрити вікна в оселях щоб не дихати шкідливими продуктами горіння. Також він закликав жителів зробити запаси води та зарядити всі пристрої.

У ніч на 11 квітня армія рф атакувала енергетичну інфраструктуру в Київській, Харківській, Запорізькій та Львівській областях. На Київщині внаслідок атаки виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури, станом на 09:00 ранку інформація про загиблих та постраждалих відсутня.

Читайте: Вночі армія рф атакувала об’єкти критичної інфраструктури на Київщині та у низці областей

Фото: скріншот відео

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4