Alliance Novobud пропонує вигідне розтермінування на квартири в Києві та Броварах

Alliance Novobud пропонує вигідне розтермінування на квартири в Києві та Броварах

Девелоперська компанія Alliance Novobud запустила нову програму розтермінування з вигідними умовами на квартири в житлових комплексах Києва та Броварів. Пропозиція включає тривалий період виплат, низький перший внесок, та фіксацію ціни на весь термін угоди. У різних проєктах компанії умови розтермінування варіюються, дозволяючи клієнтам вибирати оптимальний варіант.і 

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

“Цієї осені девелопер Alliance Novobud презентував WOW розтермінування з топовими умовами на квартири в різних житлових комплексах, які він зводить в Києві та Броварах. Серед основних переваг пропозиції: довгий період розтермінування, доступний розмір першого внеску та фіксація вартості покупки на увесь період дії угоди”, – йдеться у дописі.     

У компанії розповіли, що в готовому клубному будинку Illinsky House, що на Подолі, дво- та три кімнатні квартири доступні у розтермінування на 48 місяців з першим внеском від 20% від загальної вартості об’єкта. А в преміальному житловому проєкті Montreal House, що зводиться поруч з костелом Святого Миколая, на квартири тієї ж кімнатності діє розтермінування на 60 місяців, з першим внеском від 20%. 

У пресслужбі зауважили, що діє розтермінування і на однокімнатні оселі. Зокрема, з періодом розтермінування на 12 місяців з першим внеском від 50% в Illinsky House та 48 місяців з першим внеском від 20% – в Montreal House.

І додали, що у трьох броварських проєктах девелопера WOW розтермінування представлене широкою лінійкою можливостей. Наприклад, в готовому будинку № 2 житлового комплексу Krona Park II можна придбати однокімнатну квартиру в розтермінування на 12 місяців з першим внеском 50%, а у готовому будинку №1 житлового комплексу «Лавандовий» будь-яку квартиру можна оформити в розтермінування без дорожчання на 60 місяців з першим внеском всього 20%. Діють гарні умови розтермінування й на готові квартири площею від 80 кв.м у житловому комплексі Madison Gardens — перший внесок від 10% на термін 24 місяці.  

“WOW розтермінування — наш черговий крок назустріч покупцю. Далеко не всі українці  можуть скористатися державними програмами іпотеки, тож ми створили максимально наближений за умовами продукт, але з дещо, наприклад, лояльнішим пакетом необхідних документів. Розтермінування від забудовника завжди мало попит серед наших покупців, тож наразі спостерігаємо сплеск зацікавленості новими, цікавішими, умовами й очікуємо на гарні результати продажів вже у вересні”, — зауважила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.   

Більш детальну інформацію щодо умов WOW розтермінування можна одержати в офісі продажу за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 22, телефон: +38 (044) 344-06-91 та м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8-A, телефон: +38 (044) 344-08-23.

Нагадаємо, у Броварах відбувся Yoga Day, створений за ініціативи девелоперської компанії Alliance Novobud. Захід тривав у парку “Сосновий”, що поряд з житловим кварталом від девелопера. Усі охочі могли долучитися до тілесних, дихальних, медитативних та енергетичних практик з досвідченими майстринями. Окрім цього, гості заходу спробували себе в артмедитації — створенні квіткових композицій з майстринею з флористики. Захід організував девелопер у партнерстві з фахівцями PRO retreats.

Читайте: Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

 

Рекомендуємо до перегляду
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Banner
QlU7mDx4