Alliance Novobud презентував проєкт Alliance Prostir: квартири з 4-ма видами готового ремонту

Alliance Novobud презентував проєкт Alliance Prostir: квартири з 4-ма видами готового ремонту

Девелопер Alliance Novobud, що працює у Києві та Київській області презентував проєкт Alliance Prostir, в рамках якого інвесторам пропонують придбати готові квартири з ремонтом за вигідною ціною. Усього, на вибір доступні 4 варіанти: квартири з готовим ремонтом з меблюванням, квартири з ремонтом, але без меблів, квартири з готовим кухонним гарнітуром та помешкання у форматі White Box.

на правах реклами

Як передає КВ, захід присвячений презентації проєкту Alliance Prostir пройшов 26 червня у Броварах, у стінах ЖК Madison Gardens.

Так, у ЖК Madison Gardens вже відкрито два шоуруми, які демонструють повністю готовий ремонт з меблюванням від забудовника та квартиру у форматі White Box, де виконана чиста обробка, розеткові коробки та встановлена електропроводка. Готовий ремонт виконано у квартирі площею 90 кв.м, яка розрахована на родину з дитиною. Квартира містить кухню, дві вбиральні, вітальню з робочим місцем, спальню, дитячу кімнату та балкон. 

“Це основний шоурум, у якому продемонстрирована готова квартира з ремонтом і дизайном забудовника. Це розробка нашого власного дизайн-бюро. Також, готова квартира у форматі White Box. Складно будувати через брак рук і відсутність світла, однак, ми розуміємо, що це на часі і рухаємось далі”, –  розповіла СМО Alliance Novobud Ірина Міхальова.

У компанії намагались максимально зберегти співвідношення якості та ціни, пропонуючи своїм покупцям лояльні та вигідні умови. Так, ціна за квадратний метр ремонту стартує від 150$ (White Box) і сягає 650$ (готова квартира з меблями). Окремо, можна придбати кухонний гарнітур, вартістю 4500$. Забудовник має доступ до закупівлі будівельних матеріалів за оптовими цінами, тому придбати готову квартиру з ремонтом вигідніше, ніж самостійно закупити матеріали і наймати підрядника.

“Ми намагались показати, як такі квартири з незвичайним плануванням можна обіграти і створити сучасний простір за адекватні гроші. Квадратний метр готового ремонту в нас коштує 450$, це не враховуючи меблювання. З меблюванням – 650$. Ці ціни є досить лояльними й виведені з урахунком співвідношення ціни та якості. Серед наявних пропозицій на ринку, з огляду на якість, наша є досить конкурентною”, – додала Міхальова. 

Важливо, що квартири з ремонтом можна придбати й за державними програмами: за сертифікатом “єВідновлення” чи за програмою “єОселя” під 3% та 7%, або навіть міксувати програми за потребою. 

Як раніше писала КВ, співробітники будівельної компанії Alliance Novobud взяли участь в інформаційній кампанії “Поглянь на професії по-новому”, ініційованій IREX та Zinc Network у партнерстві з Міносвітою в межах програми USAID “Мріємо та діємо”. Кампанія спрямована на допомогу підліткам та їхнім батькам зорієнтуватися в перспективних галузях української економіки. Кранівниця, інженер і керівник проєктного відділу розповіли про свої професії та переваги роботи в будівельному секторі.

Читайте: Співробітники Alliance Novobud долучилися до кампанії з популяризації будівельних професій

Фото: КВ

КиївВлада

Анастасія Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4