Благодійний забіг у Броварах зібрав 170 тисяч гривень для бійців “АЗОВ”

Благодійний забіг у Броварах зібрав 170 тисяч гривень для бійців "АЗОВ"

На підтримку бійців бригади “АЗОВ” Національної Гвардії України Броварська громада у рамках благодійного забігу “Єднаймося заради Сталевих Героїв” зібрала майже 170 тисяч гривень на потреби бійців. Організатори заходу Благодійний фонд “United24. Броварщина” разом з фондом “Незалежна Волонтерська Організація” закупили на зібрані кошти 10 FPV-дронів.

Про це КВ дізналася із повідомлення голови Броварської міської ради Ігоря Сапожко у Facebook.

“25 травня у Броварах відбувся Благодійний забіг “Єднаймося заради Сталевих Героїв”, на підтримку бійців легендарної  бригади “АЗОВ” Національної Гвардії України. На ньому збирали кошти на їх потреби, а саме – FPV-дрони”, – йдеться у дописі.

За його словами, спільними зусиллями під час забігу та концерту під час благодійної акції громада зібрала майже 170 тисяч гривень. У результаті організатори заходу, Благодійний фонд “United24. Броварщина” спільно з фондом “Незалежна Волонтерська Організація”, закупили на ці кошти 10 FPV дронів для бійців легендарної бригади “АЗОВ” Національної Гвардії України. 

Благодійний забіг у Броварах зібрав 170 тисяч гривень для бійців "АЗОВ"

“Щира подяка кожному, хто приєднався до  благородної справи допомоги нашим Воїнам! Разом – до Перемоги!”, – зауважив Сапожко.

Нагадаємо, Броварська громада підтримує українських військових, надаючи необхідну допомогу для наближення перемоги. Цього разу громада закупила та передала військовим 50 FPV-дронів. Ці дрони виконуватимуть бойові завдання на Чернігівському напрямку.

Читайте: Вихованці Броварського палацу творчості дітей та юнацтва стали призерами GENIUS Olympiad у США

Фото: Facebook Сапожко

КиївВлада

Інна Міхно

 

Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4