Бровари доєдналися до патріотичного забігу “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!”

Бровари доєдналися до патріотичного забігу "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!"

Броварська громада приєдналася до щорічного Всеукраїнського патріотичного забігу “Шаную воїнів, біжу за героїв України”, присвяченого пам’яті захисників, які загинули під час російсько-української війни. У заході взяли участь понад 300 учасників із Броварської та Сватівської громад, які пробігли символічну дистанцію в парку “Перемога”. Кожен учасник мав на одязі номер з закріпленим ім’ям загиблого захисника, таким чином, віддаючи шану їхній пам’яті.

Про це КВ дізналася із повідомлення голови Броварської міської ради Ігоря Сапожко у Facebook.

“Сьогодні Броварська громада доєдналася до щорічного Всеукраїнського патріотичного забігу, який вже 7 рік поспіль проводиться з метою вшанування пам’яті Воїнів, які загинули, захищаючи кожного з нас…”, – йдеться у дописі.

Мер зауважив, що понад 300 учасників з Броварської та Сватівської громад вийшли на символічну дистанцію на території броварського парку “Перемога”. 

“Кожен на одязі мав закріплений номер з ім’ям знайомої або незнайомої людини, Захисника чи Захисниці. Вони завжди поряд з нами… Вони в наших справах, в наших серцях, в наших думках… Слава кожному, хто віддав життя за мир та спокій на рідній землі!”, – додав він. 

Нагадаємо, що Броварська громада, разом із дев’ятьма іншими громадами Київщини, одержала новий шкільний автобус у рамках Програми «Зроблено в Україні». Автобус придбаний коштом державної субвенції та місцевого співфінансування і працюватиме в селі Требухів, що входить до громади.

Читайте: На Київщині відкрилося два ветеранські хаби, один з них у Броварах

Фото: Facebook Сапожко

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Banner
QlU7mDx4