Будинок №2 ЖК “Голосіївський акредитований “Скай Банк”для участі в “єОселя”, – “Інтергал-Буд”

Будинок №2 ЖК “Голосіївський акредитований “Скай Банк”для участі в “єОселя”, - “Інтергал-Буд”


“Скай Банк”, банк-партнер програми “єОселя”, розширив вибір об’єктів від “Інтергал-Буд”. Ці об’єкти знаходяться на етапі будівництва і відтепер доступні для учасників програми з пільговою іпотекою. Клієнти “єОселя” можуть придбати квартиру в будинку № 2 ЖК “Голосіївський” за умовами держпрограми за ставками 3% або 7% річних.


Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Тепер учасники “єОселя” зможуть придбати квартиру в будинку №2 житлового комплексу “Голосіївський” на умовах державної пільгової іпотечної програми, під 3% або 7% річних”, – йдеться у дописі. 


Варто зауважити, що це не вперше, коли об’єкти на первинці від будівельної компанії “Інтергал-Буд” одержують акредитацію на участь у держпрограмі. Зокрема, наприкінці 2023 року “СКАЙ БАНК” акредитував одразу три будинки компанії на етапі зведення. Це – 9 будинок ЖК “Нивки-Парк”, 2 будинок ЖК “Причал 8” та 1 будинок “Голосіївський”. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У компанії нагадали, що в рамках державної програми доступного іпотечного кредитування “єОселя” вже видано майже 7 тис. пільгових кредитів на 10,5 млрд гривень. Кількість квартир, придбаних на первинці, становить 121, що трохи менш ніж 2% від усіх угод.


Нагадаємо, що столичний девелопер “Інтергал-буд” у найближчі місяці планує розпочати будівництво нового житлового комплексу у Дарницькому районі Києва. ЖК пропонуватиме майбутнім мешканцями квартири будь-якого планування, від класичних квартир до осель з терасами.


Читайте: “Інтергал-буд” уклав першу угоду за програмою “єВідновлення”

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Автор:
Вероника Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4