Будинок №2 ЖК Madison Gardens отримав сертифікат про прийняття в експлуатацію, – Alliance Novobud

Будинок №2 ЖК Madison Gardens отримав сертифікат про прийняття в експлуатацію, - Alliance Novobud

Державною інспекцією архітектури та містобудування України видано сертифікат про прийняття в експлуатацію будинку №2 житлового комплексу Madison Gardens у Броварах.

Про це KВ дізналася з публікації девелоперської компанії Alliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Шановні клієнти, раді повідомити, що Державною інспекцією архітектури та містобудування України видано сертифікат ІУ123221209444 від 22.12.2022 р. про прийняття в експлуатацію будинку №2 житлового комплексу Madison Gardens, підтвердивши відповідність закінченого будівництва об’єктів проєктній документації та готовність його до експлуатації. Попри війну та важку економічну ситуацію в країні, ми робимо все можливе, аби наші клієнти отримали свої квадратні метри. Наступний крок — присвоєння будинку поштової адреси та видача ключів”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також додається, що Madison Gardens – перлина колекції житлових проєктів бізнес-класу передмістя від будівельної компанії Alliance Novobud. 

 Madison Gardens – це чотири будинки різної поверховості, що утворюють гармонійний архітектурний ансамбль з природною гамою кольорів фасадів. 

Будинок №2 ЖК Madison Gardens отримав сертифікат про прийняття в експлуатацію, - Alliance Novobud

“Перші два будинки вже здані в експлуатацію, а інші два знаходяться на різній стадії готовності. Щиро вдячні за довіру й бажаємо щасливого майбутнього вашим родинам у квартирах в Madison Gardens від девелопера Alliance Novobud!” – резюмували в компанії.

Нагадаємо, раніше девелоперська компанія Alliance Novobud оприлюднила графіки роботи відділів продажів. Графіки стануть у нагоді для тих клієнтів, що планують провести вибір квартир під час святкових та вихідних днів.

Читайте:  В Alliance Novobud оприлюднили графіки роботи відділів продажів на новорічні свята

Довідка KВ: у Києві девелопер Alliance Novobud представлений двома проєктами, які перебувають на стадії реалізації, — клубний будинок на Подолі Illinsky House та житловий комплекс бізнес-класу в серці столиці — Montreal House.

З 2010 року Alliance Novobud займається розвитком та осучасненням міста-супутника столиці — Бровари. Починаючи з 2010 року, звели, здали в експлуатацію та заселили 12 будинків житлового комплексу “Лісовий квартал”, 4 будинки житлового комплексу “Зелений квартал”, 2 будинки житлового комплексу KRONA PARK, 4 будинки житлового комплексу KRONA PARK ІІ та 1 будинок житлового комплексу Madison Gardens. В процесі будівництва 9 будинків житлового комплексу KRONA PARK II та 3 будинки житлового комплексу Madison Gardens.

Кілька років тому Alliance Novobud стартував з новим проєктом — заміським житловим комплексом клубного формату “Лавандовий”.

Фото: пресслужба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4