Киянин отримав 9 років позбавлення волі за жорстоке вбивство співмешканки

Деснянський суд засудив киянина за жорстоке вбивство співмешканки.Чоловік ножем наніс 23 удари потерпілій. Від отриманих травм жінка померла.  За скоєне суд призначив йому покарання у вигляді дев’яти років позбавлення волі.

Про це КВ стало відомо з повідомлення поліції Києва.

Нагадаємо, у травні минулого року до поліції Києва надійшло повідомлення від жінки про те, що їй зателефонувала донька і просила про допомогу: киянка розповіла матері, що знайомий зачинив її у квартирі та наносить ножові поранення. На місце події негайно прибули правоохоронці, які зламали двері та увійшли до оселі.

У спальні правоохоронці виявили тіло 47-річної місцевої мешканки з колото-різаними ранами. Як з’ясували поліцейські, потерпіла з чоловіком вживали алкогольні напої та під час застілля між ними виник конфлікт. Порушник з ножем накинувся на жінку та почав наносити їй удари, остання лише встигла зателефонувати матері та попросити про допомогу.

У ході досудового розслідування, слідчі провели всі необхідні експертизи, та встановили, що чоловік наніс 23 удари ножем у верхню частину тіла співмешканки. За погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва слідчі повідомили 54-річному киянину про підозру.

Вироком Деснянського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, зловмиснику призначено покарання у вигляді дев’яти років позбавлення волі.

Читайте: У Голосіївському районі столиці від вибуху гранати загинув чоловік

Фото: поліції Києва

КиївВлада

Оксана Олійникова

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4