Договори для надання майданчиків для паркування у столиці укладатимуться через публічні аукціони, – “Київтранспарксервіс”

Договори для надання майданчиків для паркування у столиці укладатимуться через публічні аукціони, - "Київтранспарксервіс"

КП “Київтранспарксервіс” 15 липня 2024 року затвердило нову процедуру укладання договорів із суб’єктами господарювання для надання майданчиків для паркування у Києві. Відтепер договори укладатимуться виключно на основі прозорого конкурентного відбору через електронну систему Прозорро.Продажі.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на інформацію КП “Київтранспарксервіс”.

Зазначається, що за рішенням Київської міської ради, Комунальне підприємство “Київтранспарксервіс” є єдиним оператором з паркування транспортних засобів у Києві.

Раніше підприємство укладало прямі договори з суб’єктами господарювання з надання майданчиків для паркування, їх експлуатації, утримання та облаштування.

“Ми хочемо забезпечити рівність усім охочим взяти участь в аукціонах. Впровадження відкритої, конкурентної процедури відбору контрагентів дозволить підприємству збільшити надходження до бюджету столиці”, – зауважив в.о. директора КП “Київтранспарксервіс” Олександр Сергеєнков.

У повідомленні підкреслили, що всі учасники торгів матимуть рівний доступ до інформації, що забезпечує чесність і відкритість процесу, а перебіг та результат таких торгів можуть бути легко перевірені.

За додатковою інформацією звертайтеся до КП “Київтранспарксервіс” за телефоном: (044) 362 44 77 або електронною поштою: info@ktps.kiev.ua.

Нагадаємо, у червні цього року Київський міський голова Віталій Кличко розпорядився покласти виконання обов’язків директора КП “Київтранспарксервіс” на Олександра Сергєєнкова – першого заступника директора з питань організації паркування. До цього обов’язки директора КП виконував Владислав Олійник – від коли мер Кличко у липні 2023 року звільнив директора Євгенія Псьола.

Причиною звільнення було слідство за фактами масових зловживань з боку працівників даного КП, яке вела СБУ. Мова йшла про незаконні заробітки на необлікованих паркувальних місцях.

Читайте: 10 млн гривень щомісячно: через слідство СБУ в КП “Київтранспарксервіс” планується формальна зміна керівництва 

Як повідомляла КВ, у цьому році правоохоронці також продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. 

Читайте: Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
17:10 У неділю 25 серпня на Васильківщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів, що отримали суттєві поранення “Квіт калини”. 45 сімей отримали…
Banner
QlU7mDx4