Директор Управління міжнародного співробітництва КОДА Геращенко орендує автівку у фірми батька-депутата, – декларація

Директор Управління міжнародного співробітництва КОДА Геращенко орендує автівку у фірми батька-депутата, – декларація

Директор Управління міжнародного співробітництва КОДА й депутат Бучанської міської ради (фракція “Слуга народу”) Микита Геращенко задекларував частку в 4-х об’єктах нерухомості, які ділить з молодшою сестрою та батьком, головою фракції “Слуга народу” у Київській обласній раді, Вадимом Геращенко. Крім цього, Микита Геращенко їздить на автівці марки Mercedes-Benz, яку орендує у фірми батька. 

Про це КВ дізналася із декларації про майно та доходи директора Управління міжнародного співробітництва КОДА, депутата Бучанської міської ради Микити Геращенко за 2023 рік.

Так, Микиті Геращенко належить 33% у квартирі в Одесі площею 126,7 кв.м й така ж сама частка паркомісця в Одесі. Ще право володіння на частку у 33% Геращенко має на земельній ділянці у селі Лиманка Одеської області площею 1446 кв.м та у житловому будинку у тому ж селі, площею 428 кв.м. Інші 50% та 17% вказаної нерухомості належать батьку Вадиму Геращенко та молодшій сестрі Аїді Геращенко відповідно. 

Крім цього, сам Микита Геращенко орендує квартиру у Києві. З орендованого майна Микита Геращенко вказав також автівку, Mercedes-Benz GLS 350 D 4 MATIC 2017 року випуску, яка записана на ПП “Альянс краси”. Згідно даних аналітичної системи Youcontrol, кінцевим бенефіціаром компанії є Вадим Геращенко, батько Микити Геращенко. 

Фірма займається торгівлею парфумними та косметичними товарами й зареєстрована у 2000 році у Києві. Статутний капітал – 101 тисяча гривень. Цікаво, що у власності фірми перебуває 17 транспортних засобів, з яких вказаний Mercedes-Benz є майже єдиною автівкою преміум-класу. На другому місці – AUDI Q7 2014 року випуску. Решта автівок фірми це фургони, пікап, причеп, автобус та 5 легковиків марки Renaut, моделей Logan та Megane (2020 року випуску). 

За 2023 рік Микита Геращенко заробив в КОДА 499 тисяч гривень. З інших доходів чоловік вказав 5,1 млн гривень отриманих в якості спадщини.

На банківському рахунку Микита Геращенко зберігає 103 тисячі гривень. Крім цього, Геращенко задекларував суттєві статки у готівці: майже 2,7 млн гривень, 80 тисяч доларів США та 12 тисяч фунтів стерлінгів. 

Як раніше писала КВ, заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова разом із чоловіком задекларувала володіння значними майновими активами, включаючи земельні ділянки, житлові будинки, комерційні приміщення та транспортні засоби. Крім того, її чоловік задекларував, що є співвласником низки підприємств, зокрема у сферах стоматології та природоохоронної діяльності. За звітний рік родина заробила понад 9,5 млн гривень, а їхні грошові активи сягають понад 937 тисяч гривень.

Читайте: Заступниця голови Київоблради Тетяна Семенова задекларувала понад 10 мільйонів гривень сімейних статків

Фото: соцмережі

КиївВлада

Анастасія Олійник

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
09:00 Загальна сума публічних замовлень Ірпеня в липні сягла 44,33 млн гривень. Більше третини цих грошей направили на другу спробу будівництва станції знезалізнення по…
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
Banner
QlU7mDx4