Фастівська міськрада оголосила конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах

Фастівська міська рада оголосила про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №3 та №10. Документи для участі у конкурсі прийматимуть до 25 грудня.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Фастівської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно з повідомленням, міська рада Фастова планує на конкурсі обрати перевізників на міських автобусних маршрутах №3 “Заріччя – Привокзальна площа” та №10 “Снігурівка – Привокзальна площа – вул. Ярослава Мудрого”

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі – 25 грудня 2023 року включно.

Повідомляється, що проведення засідання конкурсного комітету відбудеться 11 січня 2024 року о 11:00 у приміщенні виконавчого комітету Фастівської міської ради за адресою: м.Фастів, пл. Соборна, 1, каб. 407 – зал засідань (ІVповерх).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Необхідну інформацію щодо умов конкурсу, об’єкту конкурсу, номерів рейсів та розкладів руху автобусів на маршрутах, пасажиромісткості транспортних засобів, бланки документів для участі в конкурсі, тощо, можна отримати за адресою: м.Фастів, пл. Соборна, 1, каб.313, щоденно, у робочі дні з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:05.

Нагадаємо, у зв’язку з необхідністю термінового проведення ремонту на перегінному тунелі між станціями “Деміївська” та “Либідська” з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями “Героїв Дніпра” та “Либідська”. Рух поїздів на відрізку між “Либідською” та “Деміївською” буде повністю зупинено до завершення робіт.

Читайте: Із 9 грудня закриють рух поїздів між станціями метро “Деміївська” та “Теремки”

Фото: kyivschina24.com

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4