ФДМУ знову виставив на продаж центр підготовки кадрів, що на Київщині

ФДМУ знову виставив на продаж центр підготовки кадрів, що на Київщині

Фонд державного майна України (ФДМУ) знову виставив на продаж “Спеціалізований центр підготовки кадрів”, який знаходиться в Українці на Обухівщині. Вартість лоту становить трохи більше 9 млн гривень. В березні ФДМУ вже виставляв центр на продаж, однак, тоді ціна була вдвічі дорожче. 

Про це KВ стало відомо з оголошення на сайті Prozorro.Продажі.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

22 червня ФДМУ виставив на продаж єдиний майновий комплекс державного підприємства “Спеціалізований центр підготовки кадрів”, який знаходиться в місті Українка в Обухівському районі. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Стартова ціна лоту 9 млн 192 тис. 907 гривень. Зазначається, що середньооблікова чисельність працівників підприємства станом на 31 березня – 5 осіб. Основний вид діяльності підприємства: “дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук”. 


Зазначається, що обсяг реалізації продукції за період 2020 рік – 1 квартал 2023 року – 237,3 тис. гривень. Однак, в ФДМУ повідомляють, що підприємство протягом 3 років не здійснює діяльність. 


Варто зазначити, що ФДМУ вже виставляв центр на продаж у кінці березня. Тоді ж стартова ціна лоту була 18 млн гривень, що вдвічі дорожче ніж зараз. Також в фонді держмайна повідомляли, що актив знаходиться у промисловій місцевості з доступом до водосховища та історичних пам’яток.


“Центр побудований по вулиці з промовистою назвою “Промислова”. Крім того тут знаходяться: пакувальний комбінат, ТЕС, її холодильний канал, компанії-постачальники будівельних матеріалів. У 2 хв їзди тече Дніпро. А у 5 хвилинах їзди знаходиться легендарне Трипілля із Дівич-горою та обласним археологічним музеєм”, – йшлося в оголошенні. 


Також в ФДМУ повідомляли, що раніше у Центрі проводили навчання для персоналу, а нині він непрацюючий, має заборгованості та збиткує. 2020 року його збитки сягнули 556 тис. гривень, 2021 року – 211 тис. гривень, а 2022 року – 196 тис. гривень. Крім того, у Центру прострочена кредиторська заборгованість – 877 тис. гривень.


Нагадаємо, за будівлі готелю “Ермітаж” по вулиці Богдана Хмельницького 26, що у центрі столиці, інвестор сплатив кошти аукціону. У сплачену суму входить переможна ставка, яка становить 311 млн гривень, та 62 млн гривень ПДВ.


Читайте: За будівлю готелю “Ермітаж” у центрі Києва держава отримала 373 млн гривень  

Фото: ФДМУ

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4