“Інтергал-Буд” стартував продаж квартир з персональними укриттями ЖК “Озерний гай Гатне”

"Інтергал-Буд” стартував продаж квартир з персональними укриттями ЖК "Озерний гай Гатне"

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” оголосила про початок продажу квартир в будинках №12 та №13 ЖК “Озерний гай Гатне”. Помешкання матимуть просторі підвальні приміщення, які можна використовувати як захисні укриття під час повітряних тривог. Власник квартири матиме ексклюзивний доступ до цього приміщення, що забезпечить відчуття приватності та безпеки. 

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії “Інтергал-Буд”.

“Компанія “Інтергал-Буд” оголошує про початок продажів квартир з унікальним плануванням в будинках №12 та №13 житлового комплексу “Озерний гай Гатне”. Помешкання матимуть декілька рівнів, один з яких – просторе підвальне приміщення, що може використовуватись як захисне на час повітряних тривог. Вхід до персонального укриття матиме лише власник квартири. Потрапити у приміщення можна як з помешкання, так і з цокольного поверху будівлі. Всього у двох будинках передбачено лише шість таких квартир”, – йдеться у повідомленні. 

У компанії розповіли. що будинки №12 та №13 спроєктовані за клубним типом, мають невелику кількість квартир, по 20 на кожен, та будуються безпосередньо на першій лінії біля озера. На першому поверсі покупцям пропонують квартири з відкритими терасами, які переходитимуть в зелені палісадники. Тож мешканці зможуть насолоджуватись не лише покращеними планувальними рішеннями, а й унікальними видовими характеристиками.

“Головна особливість цієї пропозиції – просторі підвальні приміщення площею від 20 до 40 квадратних метрів. Що дозволить власнику комфортно облаштувати простір навіть для великої родини. Це індивідуальні приміщення, тож окрім безпеки мешканці отримають відчуття приватності”, – зауважив керівник відділу продажів “Озерний гай Гатне” Станіслав Якін. 

У компанії повідомили, що наразі будинки №12 та №13 знаходяться на стадії будівництва. Завершення робіт заплановано на кінець 2024 року.  

Більш детальну інформацію щодо квартир з персональним укриттям ви можете одержати у відділі продажів ЖК “Озерний гай Гатне” або  за телефоном: +38 (044) 392-30-59.

Нагадаємо, що будівельна компанія “Інтергал-Буд” облаштує укриття в кожному житловому будинку для безпеки мешканців під час повітряних тривог. Для цього будуть використані площі на цокольних поверхах, раніше призначені під комори. Компанія поставила собі за мету забезпечити для своїх інвесторів  комфортні умови перебування в укриттях, тож приміщення подвійного призначення будуть додатково облаштовані всім необхідним.

Читайте: Державний Ощадбанк акредитував будинок №2 ЖК «Причал 8» до участі в програмі “єОселя”, – “Інтергал-Буд”

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Ташань
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Ташань
09:00 В липні поточного року село Ташань Бориспільського району Київщини провело через Prozorro договорів на 1,9 млн гривень. Замовляли паливо, безпілотники, мультимедійне обладнання для…
Під захистом: на Київщині створили нові об'єкти природно-заповідного фонду
Під захистом: на Київщині створили нові об’єкти природно-заповідного фонду
09:00 Київська обласна рада підтримала створення нових ботанічних пам’яток природи місцевого значення, – двох в ДП “Клавдіївська ЛДНС” і однієї в Дівичківській громаді. Це,…
Оточення Юрушева добивається права на висотну забудову у Солом'янському районі столиці
Оточення Юрушева добивається права на висотну забудову у Солом’янському районі столиці
09:00 ТОВ “ВКФ “Сервісшина” продовжує судові спори за право зводити висотний ЖК на вул. Мокрій, 14-А. Після того, як цій компанії вдалося “через служителів…
Banner
QlU7mDx4