Інтергал-Буд відновив продажі флагманського комплексу Intergal City

Інтергал-Буд відновив продажі флагманського комплексу Intergal City

Українська девелоперська компанія “Інтергал-Буд” повідомила про відновлення продажу квартир та апартаментів у своєму флагманському проєкті, багатофункціональному комплексі преміального класу Intergal City, що розбудовується на столичному Печерську. Нерухомість можна буде придбати з 1 липня. 

на правах реклами

Про це КВ стало відомо з публікації пресслужби “Інтергал-Буд”. 

Активний продаж квадратних метрів у проєкті був призупинений від початку повномасштабного вторгнення. Попри все компанія завжди акцентувала на планах відновлення будівництва свого найдорожчого комплексу. “INTERGAL CITY – знаковий об’єкт і для компанії, і для міста. Це один з кращих комплексів, представлених на столичному ринку первинної нерухомості. І після завершення будівництва INTERGAL CITY стане архітектурною окрасою Києва”, — коментує комерційна директорка «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська. 

Так, починаючи з 1 липня, свою роботу відновить відділ продажів по вулиці Старонаводницька, 16б, де інвестори та майбутні клієнти зможуть отримати консультації. Вже декілька місяців на об’єкті відновлено будівництво, найближчим часом в компанії обіцяють регулярні звіти щодо динаміки робіт. 

“Запуску продажів передували підготовчі роботи, зокрема, будівельні. На об’єкті вже декілька місяців працює бригада. І ми плануємо збільшувати темпи та обсяги робіт, про що звітуватимемо у динаміці будівництва. Для даного проєкту звіти знову стануть регулярними”, – додала Лаєвська. 

Комплекс складатиметься з 5 веж унікальної архітектурної форми та матиме тераси для прогулянок загальною площею 1 га. ЖК міститиме усе необхідне для сучасного мешканця: торговельно-розважальний та бізнес центр, спортивний комплекс з басейном та SPA-зоною й великий паркінг, де кількість машиномісць перевищує  кількість квартир та апартаментів. 

Як раніше писала КВ, Sense Bank оформив перший кредит у рамках державної іпотечної програми “єОселя” на житло від будівельної компанії “Інтергал-Буд”. Мова йде про двокімнатну квартиру в першому будинку комплексу “Причал 8”, який вже збудовано та введено в експлуатацію. Крім цього ЖК, інвесторам доступні на вибір й інші столичні проєкти девелопера, що мають сертифікат готовності та поштову адресу.  

Читайте: Sense Bank видав перший пільговий кредит на квартиру в ЖК “Причал 8” від “Інтергал-Буд”

Фото: Інтергал-Буд

КиївВлада

Анастасія Олійник

Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4