КАН Девелопмент презентували новий випуск “Будівельної кухні”, присвячений ЖК “Республіка”

КАН Девелопмент презентували новий випуск “Будівельної кухні”, присвячений ЖК “Республіка”

Компанія KAN випустила черговий ролик “Будівельної кухні”, присвячений життю киян у ЖК “Республіка”. У сюжеті мешканці житлового кварталу розповіли, чому обрали саме цей ЖК, а також поділилися враженнями про архітектурну та просторову композицію комплексу та забезпечення необхідними послугами для життя. 


Про це KВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Знаєте, чому ЖК “Республіка” – це не просто будинки? Давайте послухаємо тих, хто це вже відчуває на собі – наших мешканців. Вони діляться своїми реальними відгуками, і це не просто слова, це живий досвід, який говорить за себе. Підготуйтесь відчути ту атмосферу, яку ми створюємо разом”, – йдеться у повідомленні. 


За словами самих мешканців живого кварталу, “Республіку” для життя, в першу чергу, вони обрали через дизайн та інфраструктуру, адже це повністю закритий комплекс із наявною початковою школою та дитсадками на території. 


“Подобається, як в “Республіці” все влаштовано, інфраструктура загалом. Ти просто виходиш з квартири і в тебе все є поруч: кафе, якийсь ресторанчик перекусити, дитячі садки, школи. Це все тут є. Подобаються зони барбекю, багато спорту і активностей. У ЖК задовольняються всі твої потреби”, – розповіла мешканка одного із будинків цього комплексу. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як переваги життя в ЖК, мешканці також підкреслюють природній простір поряд із житлом з його продуманою архітектурною концепцією. 


“З кожними наступними чергами KAN робить їх трошки іншими, немає одноманіття. Вони відрізняються, але зберігається загальна концепція. Дуже багато зелені тут, є й території, де можна дитину відпустити саму погратися у двір з друзями і ми не турбуємося про її безпеку”, – зауважили мешканці. 


Відмічають також ергономічність та енергоефективність квартир в ЖК, Pablic Center, ТРЦ “Республіка” з необхідними зонами для відпочинку та дозвілля поряд.


Нагадаємо, що столична девелоперська компанія KAN вкладає значні інвестиції в інфраструктуру власних проектів – за словами засновника компанії Ігоря Ніконова, тільки у ЖК “Файна Таун” зроблено дитячих майданчиків на мільйон доларів.


Читайте: Будівельним майданчиком ЖК Республіка провели екскурсію для студентів, – KAN


Фото: Facebook.

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4