“Київкомунсервіс” здійснив перерахунок побутовим споживачам послуги з вивезення відходів за червень

“Київкомунсервіс” здійснив перерахунок побутовим споживачам послуги з вивезення відходів за червень

В минулому червні у Києві обсяги утворених та вивезених відходів були менші, ніж здійсненні за цю послугу нарахування споживачам. Комунальне підприємство “Київкомунсервіс” зробило перерахунок побутовим споживачам послуги з вивезення сміття. 

Про це KВ дізналася з повідомлення преслужби КП “Київкомунсервіс”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як зазначили на підприємстві, поступово мешканці повертаються до столиці, в місті збільшується кількість внутрішньо переміщених осіб, проте в червні обсяги утворених та вивезених відходів були менші, ніж здійсненні нарахування.

Згідно з повідомленням, за червень підприємством зроблено перерахунок за ненадану послугу з вивезення побутових відходів ТПВ та ВГВ у розмірі 20,48 % та 13,39 % відповідно, що буде відображено в рахунках-повідомленнях за липень поточного року.

Також в КП “Київкомунсервіс” розповіли, що через щоденне збільшення обсягів побутових відходів, підприємство постійно працює над зміною графіків та маршрутів для забезпечення відповідного санітарного стану.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, КП “Київкомунсервіс” засновано Київрадою та зареєстровано у 2005 році. Статутний капітал – 14,19 млн. гривень. Директор із 27 липня 2017 року – Максим Ляшкевич.

КП “Київкомунсервіс” забезпечує вивезення побутових відходів у всіх районах Києва. Договір на надання послуги з вивезення побутових відходів столиці було укладено між КП “Київкомунсервіс” та Київською міськдержадміністрацією (КМДА) до кінця 2024 року. Публічна угода на вивезення у Києві побутових відходів була опублікована на сайті КП “Київкомунсервіс” та в газеті “Хрещатик” 8 червня 2018 року.

КП “Київкомунсервіс” здійснює вивіз побутових відходів з усіх районів столиці за допомогою шести компаній-підрядників: ПрАТ “Київспецтранс”, ТОВ “Селтік”, ТОВ “Спецкомунтехніка”, ДП “Фірма “Альтфатер Київ”, ТОВ “Крамар Рисайклінг” та ТОВ “Фірма “Власник-Роз”.

КП “Київкомунсервіс” підпорядковано Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА на чолі із Дмитром Науменком. Напрямок ЖКГ у столиці займається заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим.

Нагадаємо, 19 травня у Києві відновила роботу станція сортування сміття “Україна без сміття”. Через війну на станції сортування сміття змінився графік роботи та перелік відходів, які приймаються на переробку.

Читайте: Станція сортування сміття в Києві відновлює роботу (оновлений графік)

Фото: відкриті джерела.

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4