Київська дитяча залізниця відкрила ювілейний сезон (фото)

Київська дитяча залізниця відкрила ювілейний сезон (фото)

Сьогодні, 15 квітня, у столичному Сирецькому парку Київська дитяча залізниця відкрила 70-й сезон руху поїздів. З нагоди відкриття відвідувачів вітали фотозона, концерт, майстер-класи та низка інших “залізничних” цікавинок.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби АТ “Укрзалізниця”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що з нагоди відкриття сезону на гостей чекали фотозони, майстер-класи,  концерт та освітньо-профорієнтаційний ярмарок. Було проведено презентацію навчальних закладів залізничного профілю та  урочисте нагородження юних залізничників, які закінчили теоретичне навчання з найвищими балами.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Рух поїздів дитячої залізниці здійснюватиметься у квітні, травні, вересні, жовтні по вихідних, а у червні, липні, серпні з четверга по неділю.

У суботу та неділю дитяча залізниця працюватиме з 10:30 до 18:50, а четвер та п’ятницю – з 11:10 до 17:10.

Вартість квитка у загальному вагоні для дорослого — 100 грн, для дитини — 50 грн. У ретровагоні проїзд для дорослого коштує 120 грн, для дитини — 60 грн. У вагоні класу “люкс” для дорослого проїзд вартує 150 грн, а для дитини — 100 грн.

Відвідування Музею історії Південно-Західної залізниці коштуватиме 40 грн за квиток, а огляд виставки вузькоколійної залізничної ретротехніки — 50 грн.

Київська дитяча залізниця розташована у Сирецькому парку за адресою: вул. Парково-Сирецька, 4. Туди зручно доїхати кільцевою електричкою (виходити на станції Сирець).

Нагадаємо, 69-й поїзний сезон пасажирських перевезень Київської дитячої залізниці було завершено 29 січня 2023 року. Зазначимо,  3 липня 2022 року Київською дитячою залізницею почав курсувати легендарний ретропаровоз. Паровоз Гр-336 було збудовано у 1951 році на заводі імені Карла Маркса, що в місті Бабельсберг (Німеччина). У Київ він був завезений як репарація після Другої світової війни.

Читайте: Легендарний паровоз з 3 липня почне курсувати Київською дитячою залізницею

Фото: АТ “Укрзалізниця”

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4