Київська лікарня швидкої допомоги заплатить 15,6 млн гривень за дієтичне харчування хворих

Київська лікарня швидкої допомоги заплатить 15,6 млн гривень за дієтичне харчування хворих

Комунальне некомерційне підприємство “Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги” виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголосило тендер на закупівлю 156 тисяч комплектів дієтичного харчування п’яти раціоніі. Йдеться про забезпечення 7-денним харчуванням гіпотрофіків, нормотрофіків, гіпертрофіків, 9 стіл (ЦД) та зонд до кінця цього року.

Про це KВ дізналася із оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги планує заплатити 15 млн 600 тисяч гривень за послуги щодо забезпечення хворих 156 тисячами комплектами дієтичного харчуванням до 31 грудня.

Згідно оголошення, 11 березня має відбутися аукціон, щоб визначити виконавця кейтерингу для пацієнтів.

Відповідно до тендерної документації, майбутній виконавець послуг повинен забезпечити для пацієнтів КНП “Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги” щоденне приготування та постачання на сніданок, обід, підвечірок і вечерю “готової їжі” високої якості за 7-денним циклічним меню відповідно до найменування раціону:

  • Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Гіпотрофіки) – 4 650 комплект;

  • Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Нормо Трофіки) – 105 410 комплект;

  • Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Гіпертрофіки) – 28 890 комплект;

  • Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (9 стіл (ЦД)) – 12 400 комплект;

  • Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Зонд) – 4 650 комплект.

Зазначається, що семиденне меню може змінюватись за необхідністю та сезонністю (але не перевищувати заявлену суму коштів на 1 комплект) з наданням Виконавцю відповідних технологічних карт.

Забороняється зберігання гарячих перших і других страв в термосах понад 3 год; зберігання гарячих овочевих страв більше 2 год; повторний розігрів страв; змішувати залишки їжі попереднього дня з свіжоприготовленими стравами.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Термін надання послуг – 7 (сім) днів на тиждень у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом Виконавця в терміни не пізніше: на сніданок  – 8:30 – 09:00;  на обід і підвечірок –  13:30 – 14:00; вечеря – 17:30 – 18:00. В окремих випадках строк доставки їжі може бути змінений за домовленістю сторін. Доставка їжі здійснюється також у вихідні, святкові та неробочі дні.

На кожному індивідуальному одноразовому герметичному пакуванні, в якій доставляються готові страви, обов’язково має бути зазначено: назва Замовника, найменування раціону, строки виготовлення та термін придатності.

Таблиця меню 

ПОНЕДІЛОК

Назва страв

Вихід готових страв

Гіпо

трофіки

Нормо

трофіки

Гіпер

трофіки

Зондове

харчування

9

стіл

С Н І Д А Н О К

Каша гречана молочна

250

250

Каша гречана молоч.бц

200

  200

Суп гречаний протерт.

300

Сир твердий

20

20

20

20

 Хліб пшеничний

 Хліб житньо-пшеничн.

на день

320

250

130

130

Чай

200

200

Чай без цукру

200

200

200

О Б І Д

Бурячник

  250

200

200

200

Бульйон курячий

 

300

Риба  припущена

120

120

120

120

Каша Ячнєва

150

130

100

130

Морква тушкована

100

100

100

100

Компот

200

200

Компот без цукру

200

200

П І Д В Е Ч І Р О К 

Яблуко печене

200

200

Яблучне пюре

200

200

В Е Ч Е Р Я

Овочеве рагу з куркою

 250

220

200

200

Суп манний протерт.

300

Чай без цукру

200

200

200

Чай

200

200

ВІВТОРОК

Назва страв

Вихід готових страв

Гіпо

трофіки

Нормо

трофіки

Гіпер

трофіки

Зондове

харчування

9

стіл

С Н І Д А Н О К

Каша пшоняна молочна

250

250

Каша пшоняна мол.бц

200

200

Суп пшоняний протерт.

300

Сир твердий

20

20

20

20

Хліб пшеничний

Хліб житньо-пшеничн.

на день

320

250

130

130

Чай

200

200

Чай без цукру

200

200

200

О Б І Д

Суп гречаний

250

200

200

200

Бульйон курячий

300

Плов з куркою

25050

20050

  18050

Плов перловий з курк.

  20050

Буряк запечений

100

100

100

100

Компот

200

200

Компот без цукру

200

200

200

П І Д В Е Ч І Р О К 

Кисіль з яблучного

соку

200

200

200

200

В Е Ч Е Р Я

Пудинг сирно-морквян.

130

130

110

110

Зрази курячи парові 

75

75

75

75

Суп ячневий протертий

300

Чай без цукру

200

200

200

Чай

200

200

СЕРЕДА

Назва страв

Вихід готових страв

Гіпо

трофіки

Нормо

трофіки

Гіпер

трофіки

Зондове

харчування

9

стіл

С Н І Д А Н О К

Омлет

75

75

75

  75

Суп кукурудзяний протертий

300

Макаронні  вироби

відварні

150

150

Каша пшоняна

120

120

Хліб пшеничний

Хліб житньо-пшеничн.

на  день

320

250

130

130

Чай

200

200

Чай без цукру

200

200

200

О Б І Д

Суп овочевий

250

200

200

200

Бульйон курячий

 

300

Фрикадельки м’ясні

75

75

75

75

Каша гречана

150

130

  100

130

Морква припущена

100

100

  100

100

Компот

200

200

Компот без цукру

200

200

200

П І Д В Е Ч І Р О К 

Кефір

200

150

200

150

Печиво галетне

30

30

30

В Е Ч Е Р Я

Каша вівсяна молочна

250

200

Каша вівсяна мол.бц

200

200

Суп вівсяний протерт.

300

М’ясо курки відварне

75

75

75

75

Чай без цукру

200

200

200

Чай

200

200

ЧЕТВЕР

Назва страв

Вихід готових страв

Гіпо

трофіки

Нормо

трофіки

Гіпер

трофіки

Зондове

харчування

9

стіл

С Н І Д А Н О К

Каша рисова молочна

250

250

Каша кукурудзяна мол.

без цукру

200

200

Суп  рисовий  протерт.

300

Сир твердий

20

20

20

20

Хліб пшеничний

Хліб житньо-пшенич.

на день

320

250

130

130

Чай

200

200

Чай без цукру

200

200

200

О Б І Д

Суп ячневий

250

200

200

200

Бульйон курячий

300

Печеня по – домашньому з м’ясом

25050

20050

  18050

  20050

Ікра бурякова

100

100

100

100

Компот

200

200

Компот без цукру

200

200

П І Д В Е Ч І Р О К 

Яблуко печене

200

200

Яблучне пюре

200

200

В Е Ч Е Р Я

Овочева запіканка з куркою

250

  200

200

200

Суп  пшоняний  протерт.

300

Чай

200

200

Чай без цукру

200

200

200

П’ЯТНИЦЯ

Назва страв

Вихід готових страв

Гіпо

трофіки

Нормо

трофіки

Гіпер

трофіки

Зондове

харчування

9

стіл

С Н І Д А Н О К

Омлет

75

75

75

75

Каша вівсяна

150

130

  100

130

Суп вівсяний  протерт.

200

Сир твердий

20

20

20

20

Хліб пшеничний

Хліб житньо-пшеничн.

на день

320

250

130

130

Чай

200

200

Чай без цукру

200

200

200

О Б І Д

Суп перловий

250

200

200

200

Бульйон курячий

200

Рибна тюфтеля

100

100

100

100

Каша пшоняна

150

130

100

130

Салат із свіж.капусти та моркви

100

100

100

100

Компот

200

200

Компот без цукру

200

200

П І Д В Е Ч І Р О К 

Кисіль молочний

200

200

200

200

В Е Ч Е Р Я

Суфле сирне з яблуком

130

130

110

110

Курка запечена

75

75

75

75

Суп манний протертий

300

Чай без цукру

200

 200

200

Чай

200

200

СУБОТА

Назва страв

Вихід готових страв

Гіпо

трофіки

Нормо

трофіки

Гіпер

трофіки

Зондове

харчування

9

стіл

С Н І Д А Н О К

Каша молочна з макаронними виробами

250

250

Каша Ячнєва молочна

без цукру

200

200

Суп ячневий протерт.

300

Хліб пшеничний

Хліб житньо-пшеничн.

на день

320

250

130

130

Сир твердий

20

20

20

20

Чай без цукру

200

200

200

Чай

200

200

О Б І Д

Суп овочевий

250

200

200

200

Бульйон курячий

300

Гуляш м’ясний

7530

7530

7530

7530

Каша кукурудзяна

150

130

100

130

Капуста тушкована

100

100

100

100

Компот

200

200

Компот без цукру

200

200

П І Д В Е Ч І Р О К 

Узвар

200

200

200

200

Печиво галетне

30

30

30

В Е Ч Е Р Я

Рулет курячий паровий

75

75

75

75

Каша рисова з яблуком

220

200

Каша пшон.з яблуком

180

180

Суп пшоняний протерт.

300

Чай без цукру

200

200

200

Чай

200

200

НЕДІЛЯ

Назва страв

Вихід готових страв

Гіпо

трофіки

Нормо

трофіки

Гіпер

трофіки

Зондове

харчування

9

стіл

С Н І Д А Н О К

Каша кукурудзяна молочна

250

250

Каша кукурудзяна молоч.бц

200

200

Суп  кукурудзяний протерт.

300

Сир твердий

20

 20

20

20

Хліб пшеничний

Хліб житньо-пшеничн.

на день

320

250

130

130

Чай

200

200

Чай без цукру

200

200

200

О Б І Д

Суп вівсяний

250

250

200

200

Бульйон курячий

300

Суфле з курячого м’яса

75

75

75

75

Картопляне пюре

180

150

150

150

Салат із моркви та ябл.

100

100

100

100

Компот

200

   200

Компот без цукру

200

200

П І Д В Е Ч І Р О К 

Кефір

180

180

180

180

В Е Ч Е Р Я

Макаронник з м’ясом

220/50

200/50

Каша перлова

150

150

М’ясо відварне

75

75

Суп перловий протертий

300

Чай без цукру

200

200

200

Чай

200

200

 

Про те, що Київ купував минулого тижня дивіться у відео KВ

Раніше KВ повідомила, що Київський міський пологовий будинок №6 оголосив тендер на закупівлю харчування для трьох відділень медустанови. Йдеться про готову їжу для пацієнтів акушерського, гінекологічного відділення та відділення дитячої гінекології.

Читайте: На їжу для породіль 6-го пологового будинку Києва можуть витритити 1,7 млн гривень

Фото: з відкритих джерел 

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Рекомендуємо до перегляду
Свистунову дозволили терміново освоїти 141 млн гривень на темі Генплану Києва
Свистунову дозволили терміново освоїти 141 млн гривень на темі Генплану Києва
09:00 Київрада внесла зміни до програми реалізації містобудівної політики на 2024-2025 роки, збільшивши її фінансування більше ніж удвічі – з 66,5 до 172 млн…
Війна та релокація: як фермери знаходять прихисток на Київщині та відновлюють агробізнес
Війна та релокація: як фермери знаходять прихисток на Київщині та відновлюють агробізнес
12:00 Військові дії у багатьох регіонах країни змусили фермерів шукати більш безпечні місця для ведення бізнесу. Аграрні підприємства, що релокуються, стають прикладом адаптації в…
“Маневр на 3 млрд”: Київрада погодила збільшення статутного капіталу “Спецжитлофонду”
“Маневр на 3 млрд”: Київрада погодила збільшення статутного капіталу “Спецжитлофонду”
09:00 Столична міськрада вирішила поповнити статутний капітал КП “Спецжитлофонд” на 3 млрд гривень за рахунок бюджету Києва. Ці гроші мають піти на формування т.зв.…
Banner
QlU7mDx4