Комунальне некомерційне підприємство “Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги” виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголосило тендер на закупівлю 156 тисяч комплектів дієтичного харчування п’яти раціоніі. Йдеться про забезпечення 7-денним харчуванням гіпотрофіків, нормотрофіків, гіпертрофіків, 9 стіл (ЦД) та зонд до кінця цього року.
Про це KВ дізналася із оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги планує заплатити 15 млн 600 тисяч гривень за послуги щодо забезпечення хворих 156 тисячами комплектами дієтичного харчуванням до 31 грудня.
Згідно оголошення, 11 березня має відбутися аукціон, щоб визначити виконавця кейтерингу для пацієнтів.
Відповідно до тендерної документації, майбутній виконавець послуг повинен забезпечити для пацієнтів КНП “Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги” щоденне приготування та постачання на сніданок, обід, підвечірок і вечерю “готової їжі” високої якості за 7-денним циклічним меню відповідно до найменування раціону:
-
Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Гіпотрофіки) – 4 650 комплект;
-
Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Нормо Трофіки) – 105 410 комплект;
-
Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Гіпертрофіки) – 28 890 комплект;
-
Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (9 стіл (ЦД)) – 12 400 комплект;
-
Послуги щодо забезпечення дієтичним харчуванням хворих (Зонд) – 4 650 комплект.
Зазначається, що семиденне меню може змінюватись за необхідністю та сезонністю (але не перевищувати заявлену суму коштів на 1 комплект) з наданням Виконавцю відповідних технологічних карт.
Забороняється зберігання гарячих перших і других страв в термосах понад 3 год; зберігання гарячих овочевих страв більше 2 год; повторний розігрів страв; змішувати залишки їжі попереднього дня з свіжоприготовленими стравами.
Термін надання послуг – 7 (сім) днів на тиждень у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом Виконавця в терміни не пізніше: на сніданок – 8:30 – 09:00; на обід і підвечірок – 13:30 – 14:00; вечеря – 17:30 – 18:00. В окремих випадках строк доставки їжі може бути змінений за домовленістю сторін. Доставка їжі здійснюється також у вихідні, святкові та неробочі дні.
На кожному індивідуальному одноразовому герметичному пакуванні, в якій доставляються готові страви, обов’язково має бути зазначено: назва Замовника, найменування раціону, строки виготовлення та термін придатності.
Таблиця меню
ПОНЕДІЛОК |
||||||
Назва страв |
Вихід готових страв |
|||||
Гіпо трофіки |
Нормо трофіки |
Гіпер трофіки |
Зондове харчування |
9 стіл |
||
С Н І Д А Н О К |
||||||
Каша гречана молочна |
250 |
250 |
||||
Каша гречана молоч.бц |
200 |
200 |
||||
Суп гречаний протерт. |
300 |
|||||
Сир твердий |
20 |
20 |
20 |
20 |
||
Хліб пшеничний Хліб житньо-пшеничн. на день |
320 |
250 |
130 |
130 |
||
Чай |
200 |
200 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
О Б І Д |
||||||
Бурячник
|
250 |
200 |
200 |
200 |
||
Бульйон курячий |
|
|
300 |
|||
Риба припущена |
120 |
120 |
120 |
120 |
||
Каша Ячнєва |
150 |
130 |
100 |
130 |
||
Морква тушкована |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Компот |
200 |
200 |
|
|||
Компот без цукру |
200 |
200 |
||||
|
||||||
П І Д В Е Ч І Р О К |
||||||
Яблуко печене |
200 |
200 |
|
|||
Яблучне пюре |
200 |
|
200 |
|||
В Е Ч Е Р Я |
||||||
Овочеве рагу з куркою |
250 |
220 |
200 |
200 |
||
|
||||||
Суп манний протерт. |
|
|
300 |
|||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
Чай |
200 |
200 |
||||
ВІВТОРОК |
||||||
Назва страв |
Вихід готових страв |
|||||
Гіпо трофіки |
Нормо трофіки |
Гіпер трофіки |
Зондове харчування |
9 стіл |
||
С Н І Д А Н О К |
||||||
Каша пшоняна молочна |
250 |
250 |
||||
Каша пшоняна мол.бц |
200 |
200 |
||||
Суп пшоняний протерт. |
300 |
|||||
Сир твердий |
20 |
20 |
20 |
20 |
||
Хліб пшеничний Хліб житньо-пшеничн. на день |
320 |
250 |
130 |
130 |
||
Чай |
200 |
200 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
О Б І Д |
||||||
Суп гречаний |
250 |
200 |
200 |
200 |
||
Бульйон курячий |
|
|
|
300 |
||
Плов з куркою |
25050 |
20050 |
18050 |
|||
Плов перловий з курк. |
20050 |
|||||
Буряк запечений |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Компот |
200 |
200 |
||||
Компот без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
|
||||||
П І Д В Е Ч І Р О К |
||||||
Кисіль з яблучного соку |
200 |
200 |
200 |
|
200 |
|
В Е Ч Е Р Я |
||||||
Пудинг сирно-морквян. |
130 |
130 |
110 |
110 |
||
Зрази курячи парові |
75 |
75 |
75 |
|
75 |
|
Суп ячневий протертий |
|
|
300 |
|||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
Чай |
200 |
200 |
||||
СЕРЕДА |
||||||
Назва страв |
Вихід готових страв |
|||||
Гіпо трофіки |
Нормо трофіки |
Гіпер трофіки |
Зондове харчування |
9 стіл |
||
С Н І Д А Н О К |
||||||
Омлет |
75 |
75 |
75 |
75 |
||
Суп кукурудзяний протертий |
300 |
|||||
Макаронні вироби відварні |
150 |
150 |
|
|||
Каша пшоняна |
|
|
120 |
120 |
||
Хліб пшеничний Хліб житньо-пшеничн. на день |
320 |
250 |
130 |
130 |
||
Чай |
200 |
200 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
О Б І Д |
||||||
Суп овочевий |
250 |
200 |
200 |
|
200 |
|
Бульйон курячий |
|
|
|
300 |
||
Фрикадельки м’ясні |
75 |
75 |
75 |
75 |
||
Каша гречана |
150 |
130 |
100 |
130 |
||
Морква припущена |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Компот |
200 |
200 |
||||
Компот без цукру |
|
200 |
200 |
200 |
||
|
|
|||||
П І Д В Е Ч І Р О К |
||||||
Кефір |
200 |
150 |
200 |
150 |
||
Печиво галетне |
30 |
30 |
30 |
|||
В Е Ч Е Р Я |
||||||
Каша вівсяна молочна |
250 |
200 |
||||
Каша вівсяна мол.бц |
200 |
200 |
||||
Суп вівсяний протерт. |
300 |
|||||
М’ясо курки відварне |
75 |
75 |
75 |
75 |
||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
Чай |
200 |
200 |
||||
ЧЕТВЕР |
||||||
Назва страв |
Вихід готових страв |
|||||
Гіпо трофіки |
Нормо трофіки |
Гіпер трофіки |
Зондове харчування |
9 стіл |
||
С Н І Д А Н О К |
||||||
Каша рисова молочна |
250 |
250 |
||||
Каша кукурудзяна мол. без цукру |
200 |
200 |
||||
Суп рисовий протерт. |
300 |
|||||
Сир твердий |
20 |
20 |
20 |
20 |
||
Хліб пшеничний Хліб житньо-пшенич. на день |
320 |
250 |
130 |
130 |
||
Чай |
200 |
200 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
О Б І Д |
||||||
Суп ячневий |
250 |
200 |
200 |
200 |
||
Бульйон курячий |
300 |
|||||
Печеня по – домашньому з м’ясом |
25050 |
20050 |
18050 |
20050 |
||
Ікра бурякова |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Компот |
200 |
200 |
||||
Компот без цукру |
200 |
200 |
||||
|
||||||
П І Д В Е Ч І Р О К |
||||||
Яблуко печене |
200 |
200 |
|
|||
Яблучне пюре |
200 |
|
200 |
|||
В Е Ч Е Р Я |
||||||
Овочева запіканка з куркою |
250 |
200 |
200 |
200 |
||
Суп пшоняний протерт. |
300 |
|||||
Чай |
200 |
200 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
П’ЯТНИЦЯ |
||||||
Назва страв |
Вихід готових страв |
|||||
Гіпо трофіки |
Нормо трофіки |
Гіпер трофіки |
Зондове харчування |
9 стіл |
||
С Н І Д А Н О К |
||||||
Омлет |
75 |
75 |
75 |
75 |
||
Каша вівсяна |
150 |
130 |
100 |
130 |
||
Суп вівсяний протерт. |
200 |
|||||
Сир твердий |
20 |
20 |
20 |
20 |
||
Хліб пшеничний Хліб житньо-пшеничн. на день |
320 |
250 |
130 |
130 |
||
Чай |
200 |
200 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
О Б І Д |
||||||
Суп перловий |
250 |
200 |
200 |
200 |
||
Бульйон курячий |
200 |
|||||
Рибна тюфтеля |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Каша пшоняна |
150 |
130 |
100 |
130 |
||
Салат із свіж.капусти та моркви |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Компот |
200 |
200 |
||||
Компот без цукру |
200 |
200 |
||||
|
||||||
П І Д В Е Ч І Р О К |
||||||
Кисіль молочний |
200 |
200 |
200 |
|
200 |
|
В Е Ч Е Р Я |
||||||
Суфле сирне з яблуком |
130 |
130 |
110 |
110 |
||
Курка запечена |
75 |
75 |
75 |
|
75 |
|
Суп манний протертий |
|
300 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
Чай |
200 |
200 |
||||
СУБОТА |
||||||
Назва страв |
Вихід готових страв |
|||||
Гіпо трофіки |
Нормо трофіки |
Гіпер трофіки |
Зондове харчування |
9 стіл |
||
С Н І Д А Н О К |
||||||
Каша молочна з макаронними виробами |
250 |
250 |
||||
Каша Ячнєва молочна без цукру |
200 |
200 |
||||
Суп ячневий протерт. |
|
|
|
300 |
||
Хліб пшеничний Хліб житньо-пшеничн. на день |
320 |
250 |
130 |
130 |
||
Сир твердий |
20 |
20 |
20 |
20 |
||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
Чай |
200 |
200 |
||||
О Б І Д |
||||||
Суп овочевий |
250 |
200 |
200 |
200 |
||
Бульйон курячий |
300 |
|||||
Гуляш м’ясний |
7530 |
7530 |
7530 |
7530 |
||
Каша кукурудзяна |
150 |
130 |
100 |
130 |
||
Капуста тушкована |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Компот |
200 |
200 |
||||
Компот без цукру |
200 |
200 |
||||
|
||||||
П І Д В Е Ч І Р О К |
||||||
Узвар |
200 |
200 |
200 |
|
200 |
|
Печиво галетне |
30 |
30 |
30 |
|||
В Е Ч Е Р Я |
||||||
Рулет курячий паровий |
75 |
75 |
75 |
75 |
||
Каша рисова з яблуком |
220 |
200 |
|
|
||
Каша пшон.з яблуком |
180 |
|
180 |
|||
Суп пшоняний протерт. |
|
|
300 |
|||
Чай без цукру |
|
|
200 |
200 |
200 |
|
Чай |
200 |
200 |
||||
НЕДІЛЯ |
||||||
Назва страв |
Вихід готових страв |
|||||
Гіпо трофіки |
Нормо трофіки |
Гіпер трофіки |
Зондове харчування |
9 стіл |
||
С Н І Д А Н О К |
||||||
Каша кукурудзяна молочна |
250 |
250 |
||||
Каша кукурудзяна молоч.бц |
200 |
200 |
||||
Суп кукурудзяний протерт. |
300 |
|||||
Сир твердий |
20 |
20 |
20 |
20 |
||
Хліб пшеничний Хліб житньо-пшеничн. на день |
320 |
250 |
130 |
130 |
||
Чай |
200 |
200 |
||||
Чай без цукру |
200 |
200 |
200 |
|||
О Б І Д |
||||||
Суп вівсяний |
250 |
250 |
200 |
200 |
||
Бульйон курячий |
300 |
|||||
Суфле з курячого м’яса |
75 |
75 |
75 |
75 |
||
Картопляне пюре |
180 |
150 |
150 |
150 |
||
Салат із моркви та ябл. |
100 |
100 |
100 |
100 |
||
Компот |
200 |
200 |
||||
Компот без цукру |
200 |
200 |
||||
|
||||||
П І Д В Е Ч І Р О К |
||||||
Кефір |
180 |
180 |
180 |
180 |
||
В Е Ч Е Р Я |
||||||
Макаронник з м’ясом |
220/50 |
200/50 |
||||
Каша перлова |
150 |
150 |
||||
М’ясо відварне |
75 |
|
75 |
|||
Суп перловий протертий |
|
|
|
300 |
|
|
Чай без цукру |
|
|
200 |
200 |
200 |
|
Чай |
200 |
200 |
||||
|
|
Про те, що Київ купував минулого тижня дивіться у відео KВ
Раніше KВ повідомила, що Київський міський пологовий будинок №6 оголосив тендер на закупівлю харчування для трьох відділень медустанови. Йдеться про готову їжу для пацієнтів акушерського, гінекологічного відділення та відділення дитячої гінекології.
Читайте: На їжу для породіль 6-го пологового будинку Києва можуть витритити 1,7 млн гривень
Фото: з відкритих джерел