Київський метрополітен відновлює сполучення через Південний міст, – КМДА

Київський метрополітен відновлює сполучення через Південний міст, - КМДА

Сьогодні Київський метрополітен із 08:30 відновлює сполучення через Південний міст. Метрополітен для перевезень пасажирів працюватиме до 19:00, а підземні станції продовжать цілодобово приймати людей як укриття. Також сьогодні відновлено роботу швидкісного транваю №2 та повністю відновлено рух на Північному мості.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як зазначається, зелена лінія працює: від станції “Сирець” до станції “Видубичі”, а також від станції “Видубичі” до станції “Червоний хутір”. Також працює пересадка “Золоті ворота” – “Театральна”.

Червона лінія працює: від станції “Шулявська” до станції “Театральна”.

Синя лінія працює: від станції “Героїв Дніпра” до станції “Теремки”. Станції “Майдан Незалежності”, “Площа Льва Толстого”, “Палац спорту” та “Кловська” поїзди проїжджають без зупинки.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Середній інтервал руху поїздів на лініях – 1 година.  Графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності. Метрополітен для перевезень пасажирів працюватиме до 19:00. Підземні станції продовжать цілодобово приймати людей як укриття.”, – зазначено у повідомленні КМДА.

Крім того повідомлено, що швидкісний трамвай № 3 відновлює роботу від станції “Ромена Роллана” до станції “Старовокзальна”, відзавтра також буде курсуватиме трамвай № 19 від Контрактової площі до площі Тараса Шевченка. Продовжують роботу за постійними схемами трамвайні маршрути № 2, 8 К, 22 К, 29 К, 33А. Трамвайне сполучення організоване на ділянці “Подільське ТРЕД – Контрактова площа”.

Також в КМДА зазначили, що на Північному мості повністю відновлено рух транспорту в обох напрямках, Південний міст залишається відкритим для громадського транспорту, Дарницький міст традиційно працює для автомобільного сполучення лівого й правого берегів.

Також влада міста нагадує водіям про необхідність дотримуватися ПДР та пропускати автівки швидкої допомоги та гуманітарні вантажі.

Читайте: Ірпінь закривають на виїзд і будуть перевіряти абсолютно всі машини, – мер міста

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Автор:
Георгій Полуєв
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4