“Київський метрополітен” вкладе понад 3 млн гривень в кондиціонери

“Київський метрополітен” вкладе понад 3 млн гривень в кондиціонери

Комунальне підприємство (КП) “Київський метрополітен” планує придбати більше сотні кондиціонерів різних типів. На закупівлю виділено понад 3 млн гривень, постачання техніки планується провести до кінця цього року. 

Про це, як передає KВ, йдеться в оголошенні у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно з оголошенням, 22 квітня заплановано проведення тендеру з визначення постачальника 104 штук кондиціонерів. У КП “Київський метрополітен” виділили на закупівлю 3 млн 226 тис. 703 гривень, поставки планують завершити до 31 грудня 2024 року.

В тендерній документації зазначено 6 типів техніки,зокрема:

  • Кондиціонер (тип 1): продуктивність на охолодження повинна бути не менше 2,20 кВт, продуктивність на обігрів не менше 2,40 кВт, максимальна повітропродуктивність не менше 500 м3/год.

  • Кондиціонер (тип 2): продуктивність на охолодження повинна бути не менше 2,50 кВт, продуктивність на обігрів не менше 2,80 кВт, максимальна повітропродуктивність не менше 500 м3/год.

  • Кондиціонер (тип 3): продуктивність на охолодження повинна бути не менше 3,20 кВт, продуктивність на обігрів не менше 3,40 кВт, максимальна повітропродуктивність не менше 500 м3/год.

  • Кондиціонер (тип 4): продуктивність на охолодження повинна бути не менше 4,60 кВт, продуктивність на обігрів не менше 5,20 кВт, максимальна повітропродуктивність не менше 850 м3/год.

  • Кондиціонер (тип 5): продуктивність на охолодження повинна бути не менше 6,15 кВт, продуктивність на обігрів не менше 6,40 кВт, максимальна повітропродуктивність не менше 850 м3/год.

  • Кондиціонер (тип 6): продуктивність на охолодження повинна бути не менше 8,50 кВт, продуктивність на обігрів не менше 8,90 кВт, максимальна повітропродуктивність не менше 1200 м3/год.

У тендерній документації зазначено ще вимоги до низки параметрів, яким мають відповідати кондиціонери, остаточні дані мають внести учасники торгів. Водночас до умов торгів подано низку скарг та зауважень, на деякі з них відповідь наразі відсутня.

Що купували в столиці та на Київщині протягом минулого тижня дивіться у відео KВ:


Зазначимо, з липня 2014 року КП “Київський метрополітен” очолював Віктор Брагінський. У березні 2024 року він написав заяву на звільнення після того, як журналісти виявили у Брагінського незадеклароване майно вартістю 52 мільйона гривень.

Нагадаємо, Комунальне некомерційне підприємство “Олександрівська клінічна лікарня м.Києва” планує відремонтувати приймальне відділення та спеціалізовані відділення в одній з будівель. Крім того, є необхідність проведення протизсувних робіт та благоустрою території лікарні по вулиці Шовковичній, 39/1. На роботи, які можуть тривати впродовж року, виділено понад 49,28 млн гривень.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Київ

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4