“Креатор-Буд” оголосив акційні пропозиції на квартири в житлових комплексах Тернополя

"Креатор-Буд" оголосив акційні пропозиції на квартири в житлових комплексах Тернополя

Будівельна компанія “Креатор-Буд” підготувала акційні пропозиції на придбання квартир у житлових комплексах Тернополя. Акція діє на обмежену кількість квартир за спеціальною ціною від 23 тис. гривень за квадратний метр. Пропозиція поширюється на такі комплекси, як “Домініканський”, Manhattan, Atlanta Tower, “Набережна Вежа”, “Метрополь”, “Варшавський мікрорайон” та “Варшавський deluxe”

на правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”.

“У житлових комплексах Тернополя від “Креатор-Буд” діють акційні пропозиції на обмежену кількість квартир. Спеціальні ціни – від 23 000 гривень за квадратний метр в обраних квартирах”, – йдеться у повідомленні.

У компанії зауважили, що до переліку проєктів, у яких діють спеціальні ціни, увійшли такі житлові комплекси, як “Домініканський”, Manhattan, Atlanta Tower, “Набережна Вежа” та “Метрополь”, “Варшавський мікрорайон”, “Варшавський deluxe”.

Так, акційна ціна діє з 1 червня до 31 липня 2024 року.

Більш детальну інформацію про деталі акції, вартість та список планувань, на які діють акційні умови, можна одержати у менеджерів центрального відділу продажу за адресою: Тернопіль, вул. Листопадова, 1. А також у відділі продажу житлових комплексів “Варшавський мікрорайон” та “Варшавський deluxe”: Підволочиське шосе, на території будівництва мікрорайону.

Нагадаємо, що будівельна компанія “Креатор-Буд” записала креативний ролик, де відповіла на актуальні питання інвесторів про ЖК Dnipro Island. Цей житловий комплекс розташований на Осокорках за адресою Дніпровська Набережна, 16-А, всього в 850 метрах від станції метро “Осокорки”. Проєкт включає чотири будинки висотою від 5 до 12 поверхів, розташовані на озелененій території площею 4,5 гектари біля Дніпра. 

Читайте: “Креатор-Буд” продовжує будівництво житлових комплексів у Тернополі

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
Крапка з комою: прокуратура продовжує судитися з Коцюбинським за тисячі гектарів столичної землі
09:00 Не дивлячись на те, що у березні 2024 року Верховний Суд остаточно скасував рішення Бучанської райради, згідно з яким до складу селища Коцюбинське…
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Banner
QlU7mDx4